justindbblogg

Alla inlägg under mars 2011

Av Bieberlicious - 12 mars 2011 22:40

  

  


love / elin 

Av Bieberlicious - 12 mars 2011 22:37

  

nu får ni en ''visste ni att'' textsak, ni vet! det var så länge sen! ;) 


‎-Justin gillar att hålla midjan av tjejer.
-Justin vill gifta sig: 14 February, då han ska vara ca 27 år gammal
-Justin gillar tjejer med stora rumpor. 
-Justin önskar att han kunde träffa varenda en av hans fans
-Justin skrev låtarna down to earth och That Should Be Me helt själv!
-Justins dansare bränner över 6000 kalorier per konsert, [var!]
-Justin säger - "Min framgång kommer först från Gud "
- 9 lastbilar används för att bedriva all utrustning för My World Tour konserten
-Justin föddes en tisdag kl.12:56 den 1 mars 1994.
-Justin har donerat över $ 6.800.000 till Pencils Of Promise
-The Jonas Brothers tjänade $ 12.700.000 tillsammans för deras film. Medan Justin tjänade $ 12,5 miljoner under bara en natt!!! WOW
-Justin har ett nytt album som kommer ut i år och den kommer då heta "Believe" (nya låtar)
- Visste ni att Justin har ett annat konto på twitter där han låsas att vara en Galen beliber. 


love / elin 

Av Bieberlicious - 11 mars 2011 23:15

-          Justin sluta skratta, jag har hittat dina också. Justin slutade skratta och tittade på mej som började skratta ännu mera.

-          HAHAHAH jag har också hittat dom, sa jag mellan skrattattackerna.

-          Du kanske ska gömma dom lite bättre om både din mamma och brud har hittat dom, säger Scooter och flinar mot Justin som sitter röd som en tomat i ansiktet.

 

Del 39

 

Julias perspektiv

 

Jag känner mej lite taskig mot Justin eftersom att jag sa att jag inte skulle dra med honom i det här men han får skylla sej själv om han gömmer dom på sånt dåligt ställe som under sängen.


-          nu byter vi samtalsämne och vi tre ska ta ett litet snack sen, Sa Pattie och kollade på mej och Justin. Båda vi började rodna, men som tur va så kom dom in med maten nu så det var ingen som sa något mer om det där.


Maten var jättegod och alla verkade vara nöjda och mätta, det va ju tur. När alla ätit upp och sånt så började vi gå mot hotell rummen men när jag och Justin skulle gå in på vårat rum så tar Pattie tag i oss och säger att vi ska följa med in på hennes rum istället så lydiga som vi är följer vi motvilligt med in på hennes rum och hon ber oss att sätta oss på sängen och hon själv tar en stol och sätter sej mittemot oss.


-          ni vet att ni är unga och är det inte lite tidigt att ha…sex, ni har ju bara känt varandra i typ åtta veckor? Frågade hon oss

-          mamma snälla, bad Justin och jag såg hur han blev röd i ansiktet.

-          Jag vill bara erat bästa och att ni inte gör något som ni kom…

-          Kommer ånga, vi har redan haft det här snacket med Julias mamma så snälla låt oss slippa, bad han ännu en gång och Pattie såg förvånad ut, säkert för att min mamma hann före med det här ”snacket”.

-          Har hon redan snackat med er om det? Sa hon förvirrat

-          Ja , det har hon, sa vi båda och rodnade

-          Hur..visste hon det? Frågade Pattie strängt

-          Hehe, tror hon kom hem..liksom när…vi typ..höll på, sa jag och tittade på Justin som flinade lite.

-          Opps pinsamt då , sa Pattie och skrattade. Måste säga att hon tog det ganska bra till skillnad från min mamma .

-          Tyst med dej mamma!

-          En till sak Justin?

-          Ja vadå? Svarade han

-          Jo , är det inte dags att ni kanske går ut med erat förhållande för du vet hur dina fans blir när du ljuger, dom blir gladare när du berättar sanningen på en gång och inte går bakom ryggen på dom. Jag tänkte att om ni vill berätta så kan jag först ringa till Jessica och fråga henne först så att det är okej? Sa hon och log lite mot oss.

Jag måste erkänna att jag faktiskt inte ens tänkt på att vi inte är ”offentliga” vi har ju knappt varit ute efter det som hände med mej och det var väl nästan bara på flygplatsen folk måste ha sett oss. Eller på Bahamas blev vi ju fotograferade av papparazzis flera gånger och det är så folk vet att vi har något på ”gång”. Om han skulle berätta för alla sina fans, skulle dom hata mej eller? Det är väl det ända jag är rädd för. Eller för alla papparazzis som kommer följa efter mej vart jag än går som det är för Justin, visst det måste kännas häftigt i början men jag tror att man tröttnar väldigt fort. Men jag vill ju vara med Justin så då får jag lov att stå ut med alla papparazzis också.


Vi gick tillbaka till vårat hotellrum där vi senare på kvällen låg i sängen och kollade på TV. Senare så gjorde vi oss i ordning och gick och la oss i sängen.


Nästa dag vaknade jag av att duschen slogs igång och jag var inte mera trött så jag gick till badrummet och öppnade dörren dit och hörde hur Justin sjöng Teenage dream med Katy Perry, det lät så himla gulligt så jag satte mej på toalocket och lyssnade medans han sjöng men helt plötsligt tystnar han och så tittar han ut genom duschgardinen och säger:

-          jag visste att du satt där hela tiden, och lipade

-          haha , men du sjöng så gulligt så jag ville inte att du skulle sluta, sa jag och log mot honom.

-          Vill du inte joina mej? Frågade han flirtigt.

-          Haha jo , det var det jag hade tänkt.

-          Kom då, sa han och hoppade in i duschen igen med mej i släptåg.

-          Ikväll ska jag ha konsert vill du komma och kolla då? Sa han sedan

-          Klart jag vill, svarade jag och kysste honom länge på läpparna.



Konserten:

 

Justins perspektiv

 

Idag var jag och Julia ute och shoppade lite, vi båda köpte nya skor och lite kläder och sen gick vi till hotellet och packade upp det och bytte om lite och sen kom det en bil och hämtade oss och körde oss till arenan där jag ska uppträda snart. Soundchecken börjar snart och fansen är som galna. Redan i kön stod dom och skrek som galningar, jag förstår faktiskt inte hur dom orkar skrika så mycket, dom borde ha sjukt ont i halsen dagen efter och det vill jag ju inte att dom ska ha. Jag känner på mej att konserten kommer bli awesome! Mina fans är dom bästa som finns!

Jag stod i min loch och bytte om till mina scen kläder och Julia satt i soffan och spelade spel på min mobil, hon såg så söt ut, hon var fullt koncentrerad med tungan i mungipan och så fort hon förlorar hör man ”korv i bananen”  ”attans bananskit” eller ”shit pomfritt”. Hon var så söt och jag kunde inte låta bli att skratta åt henne och så koncentrerad som hon var så märkte hon ingenting.


Efter konserten;

 

Konserten gick grymt bra och som jag trodde så var fansen helt galna och det är bara så kul!

Och Julia stod backstage hela konserten och kollade på mej och då gick det ju ännu bättre.

Näst sista låten jag sjöng var One less lonely girl och tjejen som blev min OLLG skulle få sitta och vänta på mej för att få autograf och bilder och sånt så när jag fått av mej micken och sånt så gick jag till rummet där hon satt och så gav jag henne en bild och en autograf. När jag gett henne det så ska hon gå men istället vänder hon sej om och kysser mej, jag försöker ta mej ur hennes grepp om mej men det blir bara starkare och starkare, hon trycker upp mej mot väggen och försätter kyssa mej medans hon försöker knäppa upp mina byxor…

...................................

 

förlåt för mycket hopp i tiden men vill att det ska hända saker i novellen eftersom att den snart är slut :(

vad kommer hända nu då? kommer Julia att se dom ? kommer hon att våldta Justin ? eller ? KOMMENTERA !!

 

// Julia

Av Bieberlicious - 11 mars 2011 22:51

Liverpoolinvånare kan ha känt ett fall av en deja vu idag.

Födelseplatsen Beatles kom till stillastående med skrikande Justin Bieber fans som tog över gatorna utanför sångarens hotellet och polis togs in för att kontrollera hundratals skolflickor klättra för en glimt av sin idol.

Den 17-åriga sångaren har blivit varnad av polisen att han kunde bli arresterad för "anstiftan av upplopp" om han gick utanför.

  

Bieber skall uppträda på Liverpool Echo Arena i morgon kväll, och han hade planerat att njuta av sin lediga dag med en historisk Beatles tur runt staden. 

Men hans planer nekades av polisen som fruktar kulisserna utanför Hard Days Night Hotel kunde ner i en "eventuellt upplopp situation." 

Den kanadensiska sångaren, som för närvarande  hyrde en deluxe svit som kostade
 £ 950 per natt. Detta skrev Bieber på sin Twitter sida i eftermiddag: "Det här är galet. Det är som tusentals människor där ute. Älskar alla men ska försöka få lite sömn. Skrik inte snälla LOL ". 

Justin som är känd för att ta sig td till att hälsa på hans fans, kallade ''beliebers'',  verkar ha vuxit frustrerade med sin verkställas hotel-gripande, denna kvällen twittrade han ''jag kan inte ens säga hej till mina fans untanför pga polisen. skitsnack.

"Försöker lösa det så att jag kan säga What's up till mina fans," han tillade "Jag älskar er" 

Han lyckades förhandla fram en kompromiss i kväll, och fick gå ut på sin balkong för att vinka till de skrikande fansen. 

Polisen har spärrat av hotellets entré,och håller hundratals skolflickor - och deras mammor - i schack. 

En kvinna fördes bort av en officer som sågs ge henne en sträng försiktighet. 

Ett annat ungt fan försökte klättra på hotellets vägg, medan berörda hotellets anställda ses från insidan. 

Justin är mitt i sin världsturné och kommer att spela extra datum i London och Manchester nästa vecka innan Sheffield och Nottingham och sedan på väg till Tyskland. 

Den tonårings känslan nådde åtta miljoner anhängare på Twitter den här veckan, slagen endast av Lady Gaga, med 8,6 miljoner.

  

Scenerna påminner om de scener som följde Beatles på höjden av sin berömmelse.

Hundratals skolflickor på väg rakt mot hotellet efter skolan idag, och sågs trycka och knuffandes när de försökte att  en bild av stjärnan  deras telefoner.

Bieber laddade upp ett foto av scenerna till sin Twitter vidtas sida när han försökte att ta steget utanför tidigare idag för att gå på sightseeing.

  

Det är inte bara tonåringar: En kvinna leds bort och varnades av polisen.

Deltagare har rapporterat fast skrikande Beliebers i två timmar utsålda konserter.

Sångaren utfördes av alla hans hits inklusive Baby,Never say never och Somebody To Love.

 hans Birmingham gig, bröt han hjärtan när han valde en tjej från publiken för att sjunga one less lonley girl.

Han tog den unga flickan från publiken för att sjunga med och presenterade henne med 12 röda rosor för att förklara att hon nu var en: 
‘One less lonely British girl.’

  

Mania: Ett Bieber fan är överväldigad ... precis som Beatles-fansen år 1964.

Bieber talade också om sin kärlek till sin nationalrätt, fisk 'n' chips.


love / elin

Av Bieberlicious - 10 mars 2011 18:03


gjort en video om Elin oxå , haha sånt man gör när man är hemma och är sjuk hahah , nästa del av novellen kommer om nån timme :)

 

// Julia

Av Bieberlicious - 10 mars 2011 18:01


haha jag har oxå gjort en support video nu , den är väldigt lika elins men vafan ? kollan på den iallafall :P

 

// Julia

Av Bieberlicious - 10 mars 2011 17:57


Justin Twittrade den här videon för en stund sen :P hahahaha xd

/ Julia

Av Bieberlicious - 10 mars 2011 15:03

så la jag mej över henne och kysste henne och hon besvarade mina kyssar, det blev allt vildare och hon drog av min tröja och jag hennes. Hon knäppte upp mina byxor och drog sakta av dom medans jag krånglade med hennes tights som satt väldigt tight haha , men när jag väl fick upp dom så försökte jag knäppa upp BHn just som jag fått upp den öppnas dörren

_____________________________________________________________

Del 38

 

Justins perspektiv


…och in kommer Chaz, Ryan, Jaden och Willow.

Julia slänger täcket över oss och dom andra bara skrattar. Jag kunde inte heller hålla mej men jag tror Julia tyckte det var väldigt pinsamt eftersom att hon bara hade trosor på sej…

Självklart så ska Chaz komma med så konstiga kommentarer och säger


-          åhh får jag komma och mysa med er? Så typiskt Chaz

-          ge dej Chaz, skulle ni kunna gå ut? Hörde man Julia säga under ifrån täcket.

-          Hahah kom nu grabbar, sa Ryan och Willow hade redan gått ut eftersom att hon liksom hade fattat vinkeln om att gå ut medans grabbarna ska stå och snacka gojja.

-          Så typiskt killar att stå kvar, dom ville säkert att vi skulle fortsätta så att dom slipper sitta och surfa på Internet eller kolla i tidningar för att få se, sa Julia när alla hade gått ut.

-          Haha , det är det ända dom gör, svarade jag och flinade

-          Hörru, tyst med dej jag hörde när vi va på Bahamas att du också satt och kollade på porr, och dessutom så har jag sett dina porrtidningar under din säng…du kanske, bara kanske skulle gömma dom på något bättre ställe…sa hon och hela jag var röd som en tomat. Shit vad pinsamt att hon hittat dom.

-          M..ee.hhh..as..så..det är..Chaz och Rya.an som..har..lagt dom..där, stammade jag fram o medans jag var röd som en tomat i ansiktet.

-          Haha , Justin jag är inte dum, alla ni killar gör väl sånt? Frågade hon och skrattade lite

-          Kanske, sa jag lite tyst. Gör inte ni sånt? Fortsatte jag

-          Varför skulle jag göra det när jag har dej baby? Frågade hon och jag kände mej lite dum

-          Hehe…det…ehh..asså..ja..typ, började jag men Julia avbröt mej

-          Ta det lugnt jag fattar, sa hon och pussade mej på kinden. Men Chaz och Ryan dom ska allt få skämmas, fortsatte hon och flinade elakt.

-          Men du får inte dra in mej i det, jag har fått skämmas tillräckligt tycker jag, sa jag och lipade med tungan.

-          Haha nejdå , sa hon och log mystiskt.

-          Jag ser på dej att du kommer göra det i alla fall.


När vi duschat och gjort oss i ordning, så går vi ner till lobbyn där alla satt och väntade på oss så vi skulle gå in till hotellets restaurang och äta middag allihopa tillsammans.


Vi alla gick till ” matsalen” eller vad man ska kalla det och satte oss. Jag fick som tur va sitta bredvid Justin och mitt emot Usher. Vi beställde och medans vi satt och väntade så satt vi och pratade och helt plötsligt säger Chaz:


-          hörrni, turturduvor, ni fortsatte väl inte efter vi hade gått? Jag blev sjukt generad, hela mitt crew sitter ju där och min mamma vet ju inte att vi har haft ”det”. Det är det ju bara Julias mamma som vet. Jag såg på Julia att hon också tyckte det var pinsamt för hon tittade ner i bordet och jag såg att hon var lite röd i ansiktet. När Chaz inte fick något svar så säger Scooter:

-          fortsatte med vad? Åh kan inte Chaz bara vara tyst, tänkte jag.

-          Vad tror ni själva att dom gjorde? Sa Ryan och flinade mot Julia som lipade lite diskret mot honom.

Jag såg också att mamma började fatta vad dom snackade om och det här skulle inte sluta bra.


Julias perspektiv

 

 Alla började kolla lite fundersamt på oss och dom flesta tror jag började fatta. Om dom får Pattie, Scooter och Usher att fatta är det grymt pinsamt och då kommer vi säkert få ta det där snacket som mamma redan tagit med oss…


-          Tyst nu! Sa Justin och kollade menade på dom och dom flinade bara.

-          Vad ska vi vara tysta om? Det är väl mysigt Justin eller? Sa Chaz och flinade ännu mer. Då kunde inte jag hålla mej.

-          Dina tidningar som du har med dom är fina ChaziiiBoooiii…sa jag och flinade mot Chaz som nu var röd i ansiktiet.

-          Vilka tidningar ? frågade Pattie

-          Ehh…mi.ina…Fantomen tidningar, sa Chaz och såg överlyckig ut för att han kommit på en bra undanflyckt.

-          Konstiga Fantomen tidningar…sa jag och log mot Chaz som kollade med mördar blick på mej.

-          Dom..är…jj.u..g.gamla, sa han och försökte le.

-          Så därför är dom nakna ? frågade jag och försökte låta allvarlig

-          Okej , vad är det för tidningar och vad ni två håller på med tar vi sen, sa Pattie och kollade på mej och Justin. Sen blickade hon över till Chaz som var röd som en tomat i ansiktet.

-          Jo..alltså..tidningar..hmm..venne, sa han och vände bort blicken.

-          Okej , jag fattar vad det är för tidningar, är det någon som inte har fattat det? Frågade Pattie och flinade lite mot Chaz som såg ut som ett lite barn som tagit en kaka utan att fråga.

-          Vad för tidningar? Sa Jaden och log mot Pattie

-          Chaz berätta för Jaden vad det är för tidningar nu, sa Pattie och log mot Jaden som log tillbaks.

-          Porrtidningar…sa Chaz och tittade ner i bordet och jag och Justin tittade på varandra och brast ut i skratt. När vi skrattat en stund säger Pattie:

-          Justin sluta skratta, jag har hittat dina också. Justin slutade skratta och tittade på mej som började skratta ännu mera.

-          HAHAHAH jag har också hittat dom, sa jag mellan skrattattackerna.

-          Du kanske ska gömma dom lite bättre om både din mamma och brud har hittat dom, säger Scooter och flinar mot Justin som sitter röd som en tomat i ansiktet.

..........................


sååå hahahah, okej , jag hade ingen fantasi och både jag och Elin är fortfarande sjuka så det kanske kommer en till del idag om jag orkar


// Julia

Presentation


tre tjejer som älskar justin bieber som kommer skriva allt det nya om justin bieber som vi kan hitta!

- läs,gilla,sprid!

Fråga mig

106 besvarade frågor

Omröstning

Vilken novell var bäst?
 Den gammla
 Den nya

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards