justindbblogg

Alla inlägg under mars 2011

Av Bieberlicious - 13 mars 2011 16:18

FÅRGESTUNDEN KOMMER SOM SAGT ATT AVSLUTAS PÅ FREDAG. DET BETYDER ATT VI VILL HA EN MASSA FRÅGOR UNDER DEN HÄR VECKAN !!!!

TA CHANSEN, NI FÅR FRÅGA PRECIS VAD SOM HELST, VI LOVAR ATT SVARA SÅ ÄRLIGT VI KAN  !!!

 

// Julia

Av Bieberlicious - 13 mars 2011 00:12

. När jag gett henne det så ska hon gå men istället vänder hon sej om och kysser mej, jag försöker ta mej ur hennes grepp om mej men det blir bara starkare och starkare, hon trycker upp mej mot väggen och försätter kyssa mej medans hon försöker knäppa upp mina byxor…

...................

 

Del 40

 

Justins perspektiv

 

…hon fick upp mina byxor och slet sedan av dom, jag gjorde allt för att komma undan men så fort jag försökte slita mej loss drog hon i mitt hår och slog mej mellan benen. Jag måste erkänna att jag var väldigt rädd, jag försökte skrika på hjälp men hon nästan bet i mina läppar så jag inte kunde skrika. Hon var precis på väg att få av min tröja när jag ser Julia komma in genom dörren och ho bara tittade på oss och jag såg att hon började gråta och lika fort som hon kommit så gick hon. Hon missförstod allting, jag gjorde allt för att komma undan och jag kysste inte tillbaka utan försökte bara ta mej undan men det såg väl kanske inte så ut.


Hon var precis på väg att dra av mina kalsonger då Usher kommer inrusandes i rummet och stannar upp när han ser tjejen som tydligen hette Nicole stå och klä av mej. Hon har fortfarande inte märkt något och jag tittar menande på Usher att han ska göra något men han ser ut att tro att jag är med på det hela. FAN ingen tror mej och efter det här kommer Julia aldrig förlåta mej.


Usher står bara där och ser väldigt förvirrad ut och jag försöker nu skrika men det kommer bara små tjut och då slår Nicole till mej i magen och DÅ fattar Usher vad hon håller på med.


Han skriker på Kenny och han kommer in rusandes med en till vakt och bär ut Nicole och jag brister ut i gråt, Julia kommer aldrig tro mej! Vafan ska jag göra nu, hon är mitt allt , mitt liv.


Julias perspektiv

 

Efter konserten ska ju Justin ta bilder och skriva autograf till han OLLG och det förstår jag och han gick iväg till ett rum som såg ut att vara typ ett vardagsrum fast utan tv.

Jag gick och satte mej i Justins loach och väntade på honom där eftersom att det var hit han skulle komma efteråt när han skulle byta om. Jag tog fram hans dator och startade den. När den kommit en bit på väg så kom det upp att jag skulle skriva in hans lösenord, fan tänkte jag och så kollade jag på datan igen och då stod det ”ledtråd” Någon jag älskar hah, jag skrev in Julia Stevens men då blinkade skärmen till och det stod att jag hade angivit fel lösenord och så skrev jag in Pattie Mallete och samma sak där, vem är det han älskar så himla mycket? Å skoj skrev jag in, Justin Bieber, då lät det nåt start ljud och bakgrunds bilden kom upp och förvånansvärt så var den på mej. Men haha Justin hade sitt eget namn som lösenord och ledtråd någon jag älskar, huh. Hur ego får man va egentligen.


Jag surfade runt på lite sidor och kollade Twitter och följde lite folk. När det gått nästan en halvtimme så tyckte jag att det hade gått lite väl lång tid och jag ville bara vara säker på att allt stod rätt till så jag gick till det där rummet som Justin och tjejen gick in i förut.

När jag öppnade dörren fick jag se något jag aldrig trodde jag skulle få se, Justin stod upptryckt mot väggen och tjejen och han stod och hånglade såg det ut som, han hade bara på sej kalsonger och hon hade tagit av sej sin tröja. Jag trodde aldrig att Justin skulle göra såhär mot mej. Hur fan kan han. Jag sprang ut i korridoren och började stor lipa. Ååhh hur kunde han göra såhär.


-          FAN TA JUSTIN, skrek jag och kände hur folk tittade på mej. Och när jag gick i korridoren på väg till utgången möter jag en person som jag inte vill träffa, Usher. Jag springer allt vad jag kan i hopp om att han inte skulle märka mej, men jag hade fel, väldigt fel. Han stannade mej och sen tittade han in i mina ögon.

-          Vad är fel Julia? Frågade han försiktigt

-          Förutom att Justin står och grovhånglar med en tjej i bara kalsonger och hon inte har någon tröja på sej är allt bra, sa jag och fejklog.

-          VAFAN?! Skrek Usher och sprang dit jag kom ifrån. Jag antar att hon också var arg på Justin , han lär ju inte få ett bra ryckte om det här kommer ut i Media. Rätt åt honom i sådana fall. Jag är så jävla arg just nu. Jag vet inte vart jag ska ta vägen för om jag går till hotellet kommer Justin komma dit om ett tag. Ryan och Chaz undra vart dom är? Dom borde väl ändå vara på hotellet, om dom inte är där så får jag väl gå till vårat rum, jag kan ju alltid låsa in mej på toaletten eller nåt sånt.


Jag stannade utanför deras hotellrum då jag hörde dom spela FIFA som vanligt. Justin gade tagit med sitt Xbox och jag vägrade ha det på vårat rum och då blev ju Chaz och Ryan överlyckliga. Jag knackade på och torkade bort tårarna som bara rann och rann.


Dörren slogs upp och där stod killarna i kalsonger och jag bara skakade på huvudet och gick in.


-          killar det är en svinstia här och vi har bara varit här i snart två dagar? Sa jag och dom började skratta. Dom slutade genast skratta när dom såg att jag grät.

-          Jull, vad har hänt? Frågade Chaz för en gång skull lite seriöst.

-          Ju..us..iiin..stammade jag fram och dom båda utbytte några blickar.

-          Vad har han gjort, frågade Ryan och la en hand på min axel. Jag berättade allting en gång till för dom och jag såg på dom att det inte var likt Justin och det visste jag också men jag fattar bara inte hur han kan göra så här. Allt var ju så perfekt just nu. Men såklart om allt var perfekt så måste ju någonting göra det dåligt…

.............................

 

så nu har jag skrivit 40 delar av one time , det betyder att det är ca 10 delar kvar av den här novellen , men när den här är slut så kommer Elin lägga upp sin novell !!

och förlåt för att den här kom så sent , men mår fortfarande inte helt bra och jag tror att jag är på väg att glida tillbaka till min inluensa igen -.-' men imorgon ska jag bara vara hemma och ta det lugnt så då får ni förhoppningsvis 2 delar :D<3

 

/ Julia

Av Bieberlicious - 12 mars 2011 23:12

  

love / elin 

Av Bieberlicious - 12 mars 2011 22:54

  

Det sägs att Selena Gomez är livrädd för beliebers efetr att ha fått en online dödshot från avundsjuka beliebers, efter att hennes förhållande med Justin blev officiellt .

Den 18- åriga sångaren och skådespelaren Selena Gomez har fått tillsvars för en online hatkampanj eftersom bilderna släpptes på henne kyssa den tånåriga stjärnan förra månaden. 

Det har dock tydligt blivit sämre än förr att paret gjorde ett framträdande på Vanity Fair Oscars fest tillsammans. En källa säger till Star Magazin : ''Selena är livrädd. Hon är bara ung och när hon ser saker som är skrivit om / till henne blir hon såklart rädd men Justin försöker lugna henne. Men vad kan han egentligen göra?...'' 


Sen sa Selena att hennes nya låt ''Who says'' adresserar de hot som hon får gå igenom, genom Twitter & Facebook. Förra veckan berättade hon för Ryan Seacrets på hans radio show: ''inom den här världen, finns det bara en sån enkel tillgång till folks känslor för låten är en sån bra budskap till mina fans och det berörde mej verkligen när jag hörde den. I grunden är det till hatare, den är till de människor som försöker ta sej ner.'' 


love / elin 

Av Bieberlicious - 12 mars 2011 22:51

KLICKA PÅ LÄNKEN FÖR ATT KOMMA TILL VIDEON!!: http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=d9a1ff81-6a44-419a-95e7-d01c0cf84bfd



OMB, kan du inte bara släppa ut han stackarn? sitter fan med tårfyllda ögon. stackars grabb tweetade ju att han inte ens kunde få sova för alla skrek så dant! :o 


love / elin 

Av Bieberlicious - 12 mars 2011 22:45

  

Justin Bieber är på världsturné, men det stoppar inte honom från att umgås med flickvännen Selena. 

Enligt rapporter har Justin suttit och pratat i telefon med flickvännen Selena Gomez hela tiden. Tydliga tjänstesäkerhet på mötesplatsen har blivit tillsagda att inte avbryta Justin medan han är i samtal med Selena. 

Förutom att ringa henne och smsa henne hela tiden, så slösade Justin massa pengar på ett täckt diamanthalsband till Selena, som han hade levererat till henne.


love / elin 

Av Bieberlicious - 12 mars 2011 22:43

  

Barn cancerpatienter  ett Merseyside sjukhus har fått besök av Justin Bieber.

Liverpool Alder Hey barnsjukhuset sa att Mr Bieber spenderat ungefär en timme  onkologin avdelningen, och pratat med unga patienter.

En sjukhus talesman sade att besöket hade väckt humöret  avdelningen där barnen genomgår kemoterapi.

Talesmannen sa:
"När människor som Justin Bieber tar sig tid att komma och besöka våra patienter ger det dem ett stort uppsving och det verkligenpiggar upp allaPatienter i onkologi avdelningen genomgår svåra behandlingar och du kan faktisktse i barnens ögon vilken skillnad det är att ha enbesökare som de beundrar från en värld av underhållning eller sport."

Justin pratade med patienterna och skrev sin autograf.


love / elin 

Presentation


tre tjejer som älskar justin bieber som kommer skriva allt det nya om justin bieber som vi kan hitta!

- läs,gilla,sprid!

Fråga mig

106 besvarade frågor

Omröstning

Vilken novell var bäst?
 Den gammla
 Den nya

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards