justindbblogg

Alla inlägg den 4 mars 2011

Av Bieberlicious - 4 mars 2011 22:24

Han började lyfta på lite kläder som låg på oss, men efter en stund så gav han upp. Jag vågade fortfarande inte andas. Precis när han ska stänga dörren plingar min mobil till och fan jag hade glömt att stänga av ljudet...

 

 

Del 29

 

Julias perspektiv

 

..så jävla typiskt, nu kommer vi dö och det är mitt fel. Fan fan fan.

Stegen närmade sej klädhögen där vi låg och jag såg skorna på personen.

-          Justin jag älskar dej så jävla mycket, förlåt, det här är mitt fel. Viskade jag tyst till Justin som satt bredvid mej.

-          Jag älskar dej också. Mer hann vi inte säga förens han drog ut mej och ut genom dörren. Jag hörde hur Justin började springa efter och jag vill verkligen inte att han ska göra det , han kommer bli skadad och då kommer allt vara mitt fel.


Han bara drog mej och drog mej , jag kände hur vi närmade oss trappen och det skulle göra så ont om han släpade mej för trappen. Och ja, det gjorde han, han drog mej i armen ner för hela trappen och det gjorde verkligen grymt ont men jag bet ihop för om jag skulle säga något så skulle han antagligen slå mej eller något så jag bara knep igen och höll tårarna inne.


Jag bara undrar vad det står i smset jag fick , jag antar att det är ifrån mamma, om hon har ringt polisen så borde dom ju vara här snart.


Han bara fortsatte dra mej och sen när jag vågade titta upp lite så ser jag båda poliserna ligga på golvet blodiga och dom såg döda ut…

Nu så jag vart vi var på väg och nu fick jag verkligen panik, vi var på väg mot Justins källare och då kom jag på det, min pappa blev mördad i en källare vilket betyder att han kommer göra det på mej också. Han hade ju en pistol med sej så jag antar att han bara skjuter mej så jag dör och att jag slipper dö så som pappa gjorde…med 20 knivhugg…


Han släpade mej ner för ännu en trappa och denna gången va det en stentrappa och det gjorde riktigt ont , jag hörde hur det knakade i min kropp lite då och då, men det kommer antagligen bli ännu värre.


Jag var nu så öm i kroppen att jag antagligen inte skulle kunna gå på flera dagar. Som jag trodde så var vi i källaren och det var en ganska fin källare, hallå vad hade jag tänkt mej? Men guh det kan jag ju inte tänka på nu, jag är på väg att bli typ mördad och jag tänker på att Justin har en fin källare…


Han drog mej längst in i källaren. Han försökte ställa mej upp men jag kunde inte stå , det gjorde så grymt ont. Jag ville göra det för då kanske detta skulle bli mindre plågsamt men det gick verkligen inte. Istället för att få mej att stå så slängde han mej på den kalla sten marken istället och började kyssa mina läppar eller i alla fall försökte, jag puttade bort honom men han bara slog mej i magen så jag gjorde inget, eller jag kunde inte heller för nu hade han ett fast grepp om mina armar och benen satt han på.


Han kysste mej överallt och det var så sjukt obehagligt, jag gjorde allt för att få bort honom men jag kunde inte. Jag var fast.

Han slet av mej min tröja och smekte mina bröst hårt, det gjorde så ont. Varför just jag? Även mina shorts slet han upp och började smeka mej där nere och jag tyckte bara att det var grymt obehagligt, det räcker med att jag har blivit våldtagen flera gånger av mitt ex Liam.

Han började nu försöka ta av mej min BH men lyckade inte knäppa upp den så han slet och drog allt vad han hade och han lyckades tillslut få den att gå sönder så den lossnade från mej.

Jag försökte för mitt liv komma ur hans grepp och nu var det ännu värre när jag bara låg där i trosor.


Jag hörde hur han började knäppa upp knapparna till sina byxor och sen hörde jag hur han började runka av sej själv. Fy fan det här gjorde mej illamående och jag var nära på att kräkas.


Även mina trosor som var det ända jag hade kvar på mej slet han av. Han trängde in den hårt och jag försökte få ut honom men jag kunde inte. Jag låg där och skrek och grät men ingen gjorde något? Vart är Justin? Vad fan håller han på med? Eller det är bra att han inte är här för då skulle den här idioten säkert göra något mot honom och då är jag glad att han gör något annat än att ser det här och gör något dumt för då skulle säkert hans fans bli rasande…


Justins perspektiv

 

Jag hörde hur Julia skrek och grät och fan jag visste inte vad jag skulle göra. Vart fan är Kenny? Jag tog upp Julias mobil och kollade på det senaste smset, alltså det hon hade fått från sin mamma. ” älskling ta det lugnt, sitt stilla och rör er inte, vi är på väg till Justin, Kenny är också på väg nu, vi är där om max 10 minuter, stå ut , ta hand om Justin, jag älskar dej över allt annat mitt hjärta”   okej det här är skickat för 8 minuter sen alltså borde dom vara här när som helst. Ååhh jag står inte ut med det här, jag måste göra något. Men vad fan kan jag göra, han har pistol och allt , han kommer säkert skjuta oss båda om jag gör något.


Jag gick till köket och hämtade den största kökskniven vi har och sen gick jag mot källaren. Jag hörde ett jättehögt skrik och sen var det tyst. Jag kände paniken spred sej i hela kroppen och jag gick mot dörren till källaren och när jag öppnar dörren är det ingen vacker syn jag ser, Julia ligger helt naken och blodig på golvet och hennes kläder är helt sönder slitna. Han som gjort sitter fortfarande på henne och jag visste inte vad jag skulle göra, men i samma ögonblick som jag tänkte det hörde jag hur ytterdörren sakta öppnades och in smygandes kommer tio poliser. Dom ser mej och går fram till mej:


-          mannen har en pistol på sej, dom är i källaren, han har våldtagit Julia och jag tror att han har slagit henne också. För hon ligger avsvimmad där nere, sa jag och pekade mot källaren.

-          Då kör vi guys, fem och fem så tar ni hand om flickan och vi tar hand om järningsmannen. Sa en av polisledarna.


___________________________________________________________________________________

den här delen är väl iaf värd ngr kommentarer...


// Julia

Av Bieberlicious - 4 mars 2011 17:46


slutet är såå kul xd 


Bieberlove // elin & frida

Av Bieberlicious - 4 mars 2011 11:25

då hörde jag det jag aldrig trodde att jag skulle få höra. Pistolskottet.



Jag kände hur Justin drog i min arm och jag kunde inte göra något jag var så rädd att jag skakade och jag var nära på att börja gråta. Justin nästan bokstavligt släpade mej upp för trapporna och när vi var på sista trappsteget hörde vi det igen. pistolskottet.

då förstod jag att han hade sjutit båda två och vi var nu helt hjälplösa här i huset.

jag tog upp min mobil och tänkte ringa polisen när Justin drog lite hårdare i min arm och bar upp mej i hans famn och han gick tyst och försiktigt till sin Walk in closet och sen gömde han oss längst in i den och la över en massa kläder och skor så man inte såg oss.


Jag gorde ett försök igen med att ringa polisen när jag hörde steg i trappen och insåg att jag inte kunde prata för då skulle han höra vart vi var. Så jag skyndade mej och skrev ett sms till mamma och sa att hon inte skulle oroa sej men att hon skulle ringa till polisen och be dom komma till Justin med en stor patrull.


vi hörde hur stegen närmade sej och jag slängde ner mobilen i fick och så låg vi helt tysta under alla kläder.


Tänk att jag har dragit in Justin i det här och han kan dö på grun av mej. FAN tänk om vi dör? det här är mitt fel, vi skulle aldrig ha beställt pizza.


jag hörde hur stegen va precis utanför dörren till rummet där vi satt.

Han öppnade dörren och gick mot en stor garderob där vi tänkt gömma oss först. tur att vi inte gjorde det. när han inte hittade oss i garderoben så fortsatte han leta runt i rummet och nu närmade han sej klädhögen där vi va under och jag höll andan och trodde att det skulle låta mindre.


Han började lyfta på lite kläder som låg på oss, men efter en stund så gav han upp. Jag vågade fortfarande inte andas. Precis när han ska stänga dörren plingar min mobil till och fan jag hade glömt att stänga av ljudet...


_______________________________________________________________________


Den här delen blev jätte kort men jah sitter i datasalen och jag börjar om 5 minuter så jag hinner inte mer, men när jag kommer hem ikväll så ska ni få kanske två delar om jag hinner :D


den här är väl värda några kommentarer?


// Julia

Presentation


tre tjejer som älskar justin bieber som kommer skriva allt det nya om justin bieber som vi kan hitta!

- läs,gilla,sprid!

Fråga mig

106 besvarade frågor

Omröstning

Vilken novell var bäst?
 Den gammla
 Den nya

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards