justindbblogg

Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Bieberlicious - 6 mars 2011 20:42

Jag såg på Justin vad han ville och jag var nog också redo nu, Justin är underbar och Jag vill vara HANS på alla sätt det går.

 _____________________________________________________________________


Del 33


Julias perspektiv


Jag knäppte försiktigt upp knappen på hans jeans och smekte hans ”lillevän” utanpå kalsongerna och han gav ifrån sej ett grymt sexigt stön och det gjorde mej väldigt upphetsad. Jag stoppade försiktigt handen innanför hans kallingar och gav honom ett handjobb.


Han knäppte upp mina byxor och slängde dom på golvet. Jag nafsade honom i nacken och han stönade lågt i mitt öra. Han knäppte upp min BH och slängde även iväg den på golvet. han började smeka mina bröst och jag stönade lågt. Jag undrar bara om han är oskuld, jag är ju det på sätt och vis eller jag tänker mej själv som oskuld eftersom att jag blivit våldtagen bara. Jag måste fråga innan han fortsätter.


-          Justin?

-          Ja? Sa han och såg orolig ut

-          Asså det är ju första gången jag är med på det hela liksom om du fattar? Men jag måste bara fråga..sa jag osäkert

-          Fråga på babe, log han

-          Ä..är d-du osk..uld? frågade jag generat

-          Ja det är jag, jag har väntat på den rätta, så det är här lika nytt för mej som det är för dej, sa han och log mot mej.


Mer sa jag inte utan jag började kyssa honom i nacken och vi rullade runt så att han låg över mej och han kysste mej på läpparna samtidigt som han smekte mina bröst. Han började långsamt kyssa mej neråt och stannade precis innan mina trosor började och han kollade upp på mej för att se om det var okej att ta av dom och jag bara nickade. Han drog sakta av dom och samtidigt drog jag av hans kalsonger. Han gick upp och kysste mina läppar sen viskade han i mitt öra:

-          vänta, här jag måste hämta en kondom.

Jag log åt att han tar ansvar för sånt. Han sprang iväg till sina byxor som låg på andra sidan av rummet och grävde i sin bakficka och så såg jag hur glad han blev när han hittade den. Han skuttade tillbaka till sängen där jag låg och så kysste han mej och jag satte på han kondomen. Han fortsatte kyssa mej och sen kände jag, att han var i mej.

Det var fantastiskt.

Vi låg bara och myste ett tag sen kom jag på att vi kanske borde duscha efetrsom att båda var väldigt svettiga efter vårat ”mys”.


-          Justin borde inte vi gå in och duscha? Frågade jag

-          Haha jo , dom kommer nog märka vad vi gjort annars sa han och flinade.

-          Jo, det är sant, du eller jag först i duschen?

-          Jag som trodde vi skulle duscha tillsammans, sa han besviket

-          Jag trodde inte du ville det, men visst come here babe! Sa jag och skrattade


Han bar mej i sin famn till badrummet där jag tog fram handdukar och sen ställde vi oss i duschen. Det var så skönt efter att ha varit svettig.


-          Älsklig kan inte du shampoonera mitt hår? Frågade Justin och gjorde sina ”puppy eyes”

-          Haha Bieber det där funkar inte på mej, men klart att jag gör det, sa jag och log mot honom.

-          Hihi , men jag kan ju göra det på dej sen, sa han och blinkade mot mej.


Jag bara skrattade åt honom.


När vi hade duschat klart gick vi ut och när vi kom ut ur rummet så står mamma vid väggen och tittar på oss.

Jag kunde nästan räkna ut vad hon skulle fråga


-          ni duschade väl inte tillsammans?

-          MAMMA, sa jag och himlade med och ögonen och jag såg att Justin blev generad.

-          Gjorde ni det? Frågade hon igen

-          Ja, det gjorde vi, men mamma snälla sluta fråga, bad jag. Hon tittade bara mer strängt på mej.

-          Skulle jag kunna få prata lite med dej Julia, sa hon och kollade på mej och gestikulerade som att vi skulle gå ner till köket.

-          Jaja, Justin vänta på mitt rum, sa jag och pussade honom på kinden.


Vi gick ner för trapporna och jag kunde ana vad mamma ville ha svar på.

 _____________________________________________________________________


asså vet ni hur konstigt det känns att skriva sånt här hahah , men jag tror jag lyckades ganska bra ? vad tycker ni ? för mycket detaljer ? för lite? KOMMENTERA !!

 

// Julia

Av Bieberlicious - 6 mars 2011 19:09

  

 

 

Jag vill bara säga TACK för att ni läser våran blogg! det betyder enormt mycket. Jag vill oxå TACKA er för alla fina kommentarer man bli så grymt glad av att se dom och det gör helt klart min dag! Jag älskar att skriva här på bloggen och jag hoppas ni gillar det jag skriver!

 

sen till NOVELLEN...jag undrar bara tycker ni den är bra eller ska jag avsluta den? har ni några ideér om vad som kan hända? ska det vara mer drama mellan Julia och Justin? mera romantik?? HUR VILL NI HA DEN??  Jag skriver som ni vill att det ska vara, ge mej bara lite tips så ska jag pussla ihop det! jag har två delar ligger på lager, ni får kanske båda idag annars får ni den andra när jag kommer hem från skolan imorgon. kan även hända att jag är hemma från skolan imorgon p.gr av privata skäl och i sånna fall ska jag skriva mycket :D


Nu till det Elin skrev om i förra inlägget !! jag älskar att Elin skriver här, hon är inte bara bra på blogga. Sen hon började blogga här har jag fått en ny BÄSTAVÄN som även är min syster, hon förstår mej alltid och man kan prata om allt med henne, hon är en underbar människa, ni som känner henne vet det. JAG ÄLSKAR DEJ ELIN !!

ÄLSKLINGBUBBLA'  ÄLSKLINGSMUPP'

 

 

JAG ÄLSKAR ER LÄSARE NI GÖR BLOGGEN OCH MIN DAG !!

NI ÄR SÅ FREAKING UNDEBARA !!!

 

BIEBERLOVE JULIA

Av Bieberlicious - 6 mars 2011 19:00


OMB VAD MYCKET SKOR!! SJÄLV HAR JAG TYP 3 PAR HAHAHA XD

 

NÅN AV ER LÄSARE SOM HAR SÅ MÅNGA SKOR ?!?! (a)

 

// Julia

Av Bieberlicious - 6 mars 2011 18:49

-          Justin nu vill jag faktiskt ha en kyss, sa jag och plutade med läpparna

-          Åh du ska bara veta vad jag har saknat din läppar mot mina, eller i alla fall när dom besvarar mina kyssar för jag har ju faktiskt känt dina läppar mot mina fast utan att du besvarat dom, sa han och tittade lite generat på mej.

 _________________________________________________
______________________


Del 32

 

Julias perspektiv

 

Haha så söt han var, han lutade sej fram och kysste mej, kyssen blev mer och mer passionerad och jag fattade vinkeln.


-          Justin, inte här, vi är på ett sjukhus, men jag lovar vi ska göra det när jag är frisk, sa jag och kollade på Justin som rodnade lite men ändå var nöjd med vad jag sa.

-          Jag vill inte göra något som du inte vill och inte är redo för så du måste säga till om jag gör något du inte är redo för, sa han och kollade lite osäkert på mej.

-          Justin tro mej, jag vill men bara inte nu, sa jag och log mot honom.

-          Jag älskar dej Julia, sa han och pussade min kind

-          Jag älskar dej också Justin


Jag och Justin satt och pratade någon timme och sen kom det in en sjuksköterska och började undersöka mej och kollade hur alla mina värden var.


-          Du kan nog åka hem redan imorgon, men du måste ta det lugnt med allt. Sa hon och tittade allvarligt på mej som bara nickade.

-          VA? Redan imorgon? Det är ju helt fantastiskt ju. Sa Justin

-          Ja , du har haft väldigt tur Julia, vi tänkte nästan ge upp hoppet om att du skulle överleva men du var stark, var det något som höll dej tillbaka som du kommer ihåg? Frågade sköterskan

-          Ja, när min pappa blev mördad bestämde jag mej för att leva för honom och leva ett lyckligt liv med honom i mina tankar, och sen för att jag hade nästan precis fått fyra nya bästa vänner och en helt underbar pojkvän, det var inte värt att dö när man hade nästan allt man ville förutom pappa men som sagt så lever jag för honom och det ska jag göra så länge kan! Sa jag och log mot henne som tittade på mej med ett stort leende. När jag tittade på Justin kunde jag skymta en liten tår rulla ner för hans kind.


Fyra dagar senare så var jag på benen igen och jag var hemma. Justin är hos mej hela tiden så söt som han är. Mamma jobbar ganska mycket men hon var hemma med oss dom första dagarna men sa Justin att han gärna tar hand om så Kenny och Stefan och Christer är med oss hela tiden på dagarna fortfarande eftersom att han som gjorde det fortfarande bara sitter anhållen så vet vi fortfarande inte om det är han som mördade pappa, fats polisen säger ju att det är väldigt troligt att det är han. Han ska i alla fall in på fler förhör och när det här har gått till domstol och man vet säkert att det var han som gjorde det så behöver jag inte ha polisbeskyddet längre. Bosse och Dylan som blev skjutna blev båda allvarligt skadade eftersom att det tog tid för alla att komma Dylan dog efter två veckor på sjukhuset och Bosse har inte vaknat än och chansen att han kommer vakna är väldigt liten.


Det känns som  att det är mitt fel att Dylan dog och att dom blev skadade eftersom att det är mej dom ska skydda och så dör dom i stället det är så hemskt.


Jag och Justin hade huset för oss själva nu ett tag. Vi hade även fått larm på huset så man måste han ett speciellt kort utanför så att det inte tjuter när man öppnar dörren.


Vi satt på mitt rum och kollade på film. The notebook, den är så grymt bra och sorglig. Jag grät och Justin pussade bort mina tårar. När filmen slutat så satte jag mej upp i sängen och kollade på Justin som log sexigt mot mej. Jag kunde inte annat än att le tillbaka och kyssa honom mjukt på läpparna. Kyssen blev passionerad och han stoppade försiktigt in sin tunga i min mun och kyssen övergick till hångel. Vi låg och hånglade ett tag och Justin började treva med sina händer under mitt linne och jag smekte hans underbara mage. Det blev vildare och vildare och jag blev mer upphetsad och det kände jag att Justin också blev. Justin drog försiktigt av mej linnet och började smeka mina bröst utanpå BHn. Jag drog av hans t-shirt och pussade på hans mage ända ner till byxkanten där jag stannade för att reta honom.


Jag såg på Justin vad han ville och jag var nog också redo nu, Justin är underbar och Jag vill vara HANS på alla sätt det går.

__________________________________________________
____________________


har del 33 klart, är det någon som vill ha det?

vad kommer hända nu då? kommer dom ha "det" eller??

 

// Julia

Av Bieberlicious - 6 mars 2011 16:50

Jag ( Julia ) har nu skapat en ny kategori som heter "My world tour 2011" där kommer vi att publicera alla bilder från turnén 2011.

här kommer några från konserten i Brimingham i London

                              

 

bara jag som ser att han har nya scen kläder?? grymt snygga iaf :D

 

// Julia

Av Bieberlicious - 6 mars 2011 16:43

  


KOMMENTERA OM DU SKA GÖRA'T ?!?! hahahaha


// Julia

Av Bieberlicious - 6 mars 2011 16:34

 

Tillbaka i England för hans turné My World, Justin Bieber blev intervjuad av den brittiska tidning "the people" den 6 mars 2011. Han pratade om Selena Gomez och några andra snygga tjejer.

Justin Bieber sa "Cheryl Cole är mycket het "
"Det fi...nns många kvinnor som är" heta ", det är säkert," sade Bieber till Boulton som var intervjuaren. "Jag tror att Emma Watson är jätte fin och söt". " Och jag har alltid sagt hur het Cheryl Cole är" Och Om hon hade varit yngre skulle jag ha frågat henne om en dejt". Vissa kvinnor som är väldigt heta som Cheryl går runt medan de vet att de är jätte heta och jag ogillar sånt (Tjejer/kvinnor med mycket självförtroende). Men jag har träffat Cheryl ett par gånger och förutom att vara het är hon också någon som du kan känna dig bekväm med. "

Han talade också mycket om Gomez. Han sade att han älskad Selenas leende, bland annat berätta Sångaren, som har redan varit i Birmingham har sagt två gånger att han gillar "slösa tid ... och berätta skämt om olika människor så jag gillar att vara nära människor som får mig att skratta och dela min humör" Och att med Selena så var det säkert att hon fick honom att skratta.

Då talade han igen om Cheryl Cole. "Hon är väldigt rolig också", sade han om Cole. "Jag hoppas att när hon är i USA skulle jag ha möjligheten att få en inspelningstid med henne och se vad som kan hända. Det skulle vara roligt att jobba med henne. Jag brukar nästan alltid prata med henne när jag ser henne."
 
- källa - vi vill också att Justin Bieber ska komma till sverige "FB"¨
/ Julia

Av Bieberlicious - 6 mars 2011 16:25

  


ehh..jaa, vad ska man säga BieberBoy ?! haha


// Julia

Presentation


tre tjejer som älskar justin bieber som kommer skriva allt det nya om justin bieber som vi kan hitta!

- läs,gilla,sprid!

Fråga mig

106 besvarade frågor

Omröstning

Vilken novell var bäst?
 Den gammla
 Den nya

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards