justindbblogg

Alla inlägg den 23 mars 2011

Av Bieberlicious - 23 mars 2011 21:46

Precis kommit hem från Bion , haha ja , jag Gabbi och våra tre andra kompisar var och så NEVER SAY NEVER  igen (A) haha guh alla var helt galna. eller och jag var JÄVLIGT galen. hahah alla typ skrek och sjöng med och aaahhhggg vad bra filmen va ! jag har sett den två gånger nu och det kommer bli måååååånga flera :D

 

va det nån läsare som var och såg premiären i Uppsala på Spegeln ? haha nån som hörde oss hahah xd , antar att många av er läsare oxå såg den idag ? vad tyckte ni ?

 

hahah jag bara älskar när han berättar om rävens ben och dom skyller på killen som inte ens va där xd haha och när Scooter berättar om när Justin ser Usher, sköööööön kille !! hahah iallafall VISST VAR DEN BÄST ?!?!?!

 

älskar er Beliebers !

 

// Julia

Av Bieberlicious - 23 mars 2011 15:38

U smile, i smile - Del 10
 
(justin)
 
- Dude, vad hände? Sa Ryan. 
- Jag berättade.. svarade jag och torkade bort en liten tår. 
- Men vad fan gör du här då? LETA EFTER HENNE! 
- Men kl är 11?
- Vill du inte ha henne? 
- Jo..
- Så.. STICK! 
 
Jag bestämmde mej för att lyssna på honom. Jag tog snabbt på mej skorna och gick ut ur dörren. Jag gick till en park, men hon var inte där. Sen kom på på vad hon sa förut idag. Hon älskade att vara på stranden! Jag sprang fort ner till den mörka blåsiga stranden. Någon satt i sanden och håret blåste. Jag gick dit. Det var hon. Jag satte mej brevid henne och bara, satt där. 
 
- Förlåt.. sa jag i en suck. 
- Förlåt? för att du håller på med mej när du är tillsammans med Selena? 
- Äh.. Ja..
- Fyfan! sa hon och reste sej och och sprang därifrån. 
 
(jessica) 
 
FYFAN PÅ HAN! Jag bara rusade hem med tårar som strömmade nerför mina kinder. Jag ryckte upp dörren till huset och sparkade av mej skorna. 
 
- Hej gumman! skrek mamma från köket. 
 
Jag svarade inte, jag sparng uppför trappan och låste dörren och kasta mej på sängen. Jag fick ett sms. Jag kollade på det. Det var från Justin. 
 
Från Justin: Jess, snälla. Lyssna på mej. Jag gillar henne inte så mycket som dej. Du betyder allt för mej. Innan jag träffade dej var jag tillsammans med Selena. Och asso, jag tänkte göra slut med henne men jag var tvungen att vänta på rätt tillfälle. Jag tyckte att du hade rätt att få veta som det var. Snälla. Jag älskar dej.. <3
 
Jag svarade inte. Jag tryckte ner huvet i kudden som redan var blöt. Jag snyftade, mamma knackade på. 
 
- Gumman, det finns mat i kylen om du vill ha. Potatis och kött? 
- Nej! Jag är inte hungrig. Snyftade jag.
- Vad har hänt? Öppna dörren och prata med mej.. 
- Inget! Låt mej bara va! 
- Snälla älskling. Berätta.
- Gå! 
 
Hon gick därifrån och jag bara låg och grät. Men varför grät jag? Han försänade ändå inte mina tårar, det svinet! Jag fick ett till sms. Jag sträckte mej efter mobilen och kollade vem det var ifrån. Gaby. Jag läste det. 
 
Från Gaby: Heej! Ska du med mej och Julia på skoldansen? Det blir kul. Jag loovar! <3
Till Gaby: Ja, jag följer med. Är det imorrn? 
Från Gaby: Ja, för det är väll lördag då va? xd <3
Till Gaby: nej gaby, det är fredag imorrn. xd <3
Från Gaby: Jaha.. Ojj. Men då kan vi kanske dra till stan imorrn och köpa klänningar? 
Till Gabt: Jadå! Det säger vi. Jag ringer dej imorrn vid 10? Och du kan väll messa julle? 
Från Gaby: Ja. Vi säger så! Ses. Puss <3
Till Gaby: Puss! <3
 
Jag kan komma över honom. Jag ska till dansen och ha kul! Jag vill inte veta av honom mer. Jag hade fått 3 stycken till sms från han. Jag sket i dom. Jag bara tog bort dom utan att ens läsa dom. Jag bestämmde mej för att gå ner till dom andra.
 
- Hej mitt hjärtegull. Hur är det? Sa pappa när jag kom ner. 
- Bra. Viskade jag. 
- Ska du kolla klart filmen med oss? Frågade mamma. 
- Nej, jag skulle bara säga godnatt. Och att jag åker till stan imorrn med Julia och Gaby och köper klänningar till dansen. 
- Ska du dit? Vad kul! Sa mamma.
- Ja.. 
- Vi åker till farmor och farfar vid 10 tiden och hälsar på. Sen tar vi hem Wilma om du vill ha henne? 
- Ja! Jag vill gärna ha Wilma hemma nu. 
- Bra, då tar vi med henne hem. Vill du ha pengar till klänningen? 
- Om jag får. Sa jag och log ett fejkat leénde.
- Jadå. Du får 1000 så kan du köpa dej nåt annat med. 
- Tack så mycket pappa! 
- Jag lägger det på köksbordet imorrn. 
- Okej, godnatt. Sa jag och pussade mamma och pappa på kinden. 
- Godnatt älskling. Sov gott.
- Godnatt Sandra! Sa jag. 
- Godnatt Jess. 
 
Jag gick upp på mitt rum och låste. Jag kom på att jag fortfarande hade på mej Justins tröja. Jag drog snabbt av mej den och slängde den hårt i golvet. Sen satte jag på mej min egna sovtröja och la mej i sängen. Jag låg och kollade på tröjan som låg på golvet i en hög. Jag gick ut ur sängen igen och tog upp den. Sen la jag mej på kudden och höll tröjan hårt mot hjärtat. Jag kan inte ljuga för mej själv. Jag hatar honom inte. Jag älskar han. Hur kan det ens vara möjligt när han gjorde såhär mot mej? Jag kunde inte sova så jag gick och hämtade min laptop och satte mej med den i sängen. Jag gick in på mpd och jag såg att jag hade redan fått 7 nya kommentarer på bilden jag la ut hos Justin. Det stog typ bara ''vemdå?'' eller ''finns<3'', jag orkade inte svara på någon av dom. Jag la ut en ny bild istället. Jag valde en bild på mej när jag stog i bikini på stranden. En grej jag inte berättade i början var att jag tycker om att skriva texter och sånt. Så jo, det tänkte jag göra nu. Jag ska skriva en text under bilden. Jag började skriva. ; 
I want you to know that you mean everything too me. I don't know how i gonna explain this. Everybody love's this guy, but i love him more than you. I think about him all day long. I know he likes me, and i like him? But why does it hurt so bad? I can't say anything more. Just one thing. I Love You. 
Sen laddade jag upp och stängde av datan. Jag la den på golvet och höll tröjan hårt mot mitt bröst. Fällde en tår. Sen somnade jag. 
 
(justin) 
 
Vad har jag gjort egentligen? Jag känner mej hemsk. Jag har krossat henne. Jag akn inte sova. Så jag sätter på datan istället och kollar lite. Jag gick inoch kollade lite på mpd och såg att ''jessicasundström'' hade laddat upp en bild. Jag kollade på den. Bilden var på henne själv på stranden i bikini. SÅ vacker hon var. sen läste jag texten hon skrivit under. Den var så vacker. Jag undrade om det var om mej? eller om nån anna. Antagligen inte om mej. Hon hatar mej.. Jag stängde av datan och gick och la mej. Jag somnade med blöta kinder och hjärtat i halsen.. 


______________________________________________________________________


6 kommentarer? :) 


JAG SKA KOLLA PÅ NEVER SAY NEVER 3D TYP HALV 6!!! vi har målat naglarna Lila och kläderna är Lila! WIHO! :DDD 


love / elin & frida 


Smile While You Ca

Av Bieberlicious - 23 mars 2011 10:49



NU FICK VI LITE BILDER IAF :d


 / Julia

Av Bieberlicious - 23 mars 2011 10:05

 

Den unga sångeren berättade, "Den platsen var verkligen smutsig. Vi hade musfällor överallt eftersom det fanns möss i huset. Jag hade inte en riktig säng. Jag sov på en soffa i mitt rum. "

Pop idol att han och hans mor hade så dålig ekonomi ...när Pattie Mallette lämnade Jeremy Bieber, att han inte ens hade en bra säng, så jag fick sova på en soffa i sitt hem i Kanada. Men såklart altt förändrades när han blev känd.

Nu, Bieber, 17, har erkänt att han skulle älska att spela den föräldralöse Oliver Twist i en ny version av 1966 musikalen "Oliver", eftersom han känner identifierad med huvudpersonen.

Han berättade till "The Sun",: "Vi hade ingenting i kylskåpet, förutom köttet för att ta till skolan, makaroner och ost. Jag skulle älska att spela Oliver Twist. "

Tidigare visats att Biebers mamma trodde att han skulle hamna i en "massa problem" om inte en popstjärna hadeinte lämnat sina gamla kvarter.

Scooter Braun sade: "Jag tror att hans mamma - vi har pratat om det - ibland så oroar hon sig för hur vi ska skydda honom."

"Men jag tror också, och det har sagt i intervjuer att han känner sig tryggare med honom leva detta livet eftersom det är mycket organiserat och vet var hur han mår och är hela tiden."
 
// Julia
Av Bieberlicious - 23 mars 2011 10:00

 

dotter till sångaren Will Smith, Willow, har svurit att hämnas sin bror Jaden och hennes kompis Justin Bieber efter att de gjorde ett skämt under en show i söndags 20 mars.

Willow Smith och Justin Bieber resar tillsammans, och i showen av "Whip My Hair" försökte Justin lura henne genom att göra planer med sin team för att skrämma henne under hennes show.


Genom sin Twitter, sa Justin Bieber: "häromdagen bestämde Willow sig för att göra en skämt... TILL MIG! Okej... Den här är 1a stegen av min hämnd... Manchester! gör dig beredd"


Justin Bieber och Jaden hade ansiktsmålning och halkade på scenen medan Willow sjöng, och nu planerar hon att göra det tillbaka. "Justin och Jaden gjorde ett skämt i natt ... De kommer att få betala för det de gjorde. "


// Julia

Av Bieberlicious - 23 mars 2011 09:58

 

Den kanadensiska popsångeren Justin Bieber och det irländska U2 bandet är bland de konstnärer som deltar i ett album som bara har digitala versionenoch som ska släppas av Universal Music pro medel till alla döda och skadade för jordbävninge...n och tsunamin i Japan.

Det har också bekräftats att Rihanna, Bon Jovi och Nicki Minaj kommer att vara med.

Världens största musik Företaget hoppas att albumet kommer att finnas tillgängliga senare denna vecka, även om listan över artister är ännu inte helt definierade. Intäkter går till den japanska Röda korset, sade en talesman för Universal Music.

" vi kommer digitalt eftersom det är snabbare, och detta kommer att bli en global lansering. Planen är att ha tillgång till den här veckan, sade han.

Lady Gaga, en del av Universal stabila för artister, skulle kunna bidra till albumet, efter att samla in pengar till Japan för den senaste katastrofen i Japan genom att sälja en speciell armband.

Jordbävningen och tsunamin den 11 mars dödades minst 21.000 döda eller saknade i Japan.
 
// Julia
Av Bieberlicious - 23 mars 2011 09:55


Justin och hans team gör sej redo för att skämta med Willow Smith :)


// Julia

Presentation


tre tjejer som älskar justin bieber som kommer skriva allt det nya om justin bieber som vi kan hitta!

- läs,gilla,sprid!

Fråga mig

106 besvarade frågor

Omröstning

Vilken novell var bäst?
 Den gammla
 Den nya

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards