justindbblogg

Direktlänk till inlägg 4 maj 2011

Everything is gonna be alright - Del 1 - the music dad

Av Bieberlicious - 4 maj 2011 19:00

Isabella


"pappa jag är hemma" ropade jag när jag gick innanför dörren hemma. "hej älskling, var det bra i skolan?" frågade han när jag klampade iväg mot köket. " jadå, det är skönt att det snart är Jullov" svarade jag medans jag drog upp min mattebok ur väskan för att sätta mej och plugga till provet jag har imorgon." det förstår jag men jag måste åka iväg nu!" sa han och reste sig upp från stolen han suttit på. "vart ska du? när kommer du hem?" frågade jag nyfiket. " jag ska iväg och träffa den här killen som jag hittade på youtube, du vet han jag har snackat om, Justin Bieber.Jag och Usher ska åka och träffa honom nu och planera lite hur det ska bli, stor han kan bli och så vidare, jag vet inte när jag kommer hem" berättade ha stressat samtidigt som han knöt sina skor, "okej, lycka till och hälsa Usher från mig" sa jag och log. Han pussade mej på pannan och gick sen i väg. Nu är jag nästan säker på att ni villl veta vem JAG är.


Mitt namn är Isabella Braun. jag kallas för Bella. Japp min pappa är Scooter Braun. Jag är 13 år gammal, min mamma heter Carin Braun. - I den här novellen kommer Justin Bieber vara 16 år när han upptäcks - Jag och mina föräldrar bor i ett hus i Atlanta. Jag har bott här hela mitt liv.


"Jag är hemma!" hörde jag mamma ropa nerifrån. Jag gick ner i köket där mamma precis ställde upp två mar-kassar med nyinköpt mat. "hej mamma" sa jag när jag klev ner för det sista trappsteget. "Hej Bella, hur är det?" frågade hon och omfamnade mig i en mysig kram. "med mig är det bra, hur är det själv?" frågade jag tillbaka. " det är bra med mig också, men du hjärtat var är Scooter?" frågade hon och tittade sig omkring efter en lapp eller liknande antar jag. "han skulle iväg och träffa den där Justin som han har pratat om, han ringer när han vet när han kommer hem" svarade jag. "okej, har du ätit något än?" frågade hon medans hon ställde in alla varor i kylen och skafferiet. "nej, jag väntade tills du skulle komma hem" sa jag." åh vad bra, men vi kanske ska vänta på pappa, jag tror att han skulle bjuda över Justin och hans mamma." svarade hon och log. "jaha men ring och fråga då?"   "kan du ringa honom medans jag går på toaletten?" sa hon och pekade mot toa dörren. " ja visst, men då vill jag ringa från din mobil för min har slut på peeeengaaar!" sa jag och flinade mot mamma."ojdå,vi får ladda på den se då" svarade hon och log. hon gav mig hennes mobil och jag slog in pappas nummer.

"yo Scooter här!"

" hahah, hej på dig med pappa"

"jaha hej gumman"

"Du, mamma snackade något om att du skulle bjuda över Justin och hans mamma?"

"Jo, jag tänkte det. Juste jag glömde säga att dom kommer bo hos oss några dagar, dom som de ska köpa huset av är inte i Atlanta än på grund av flygförseningar, jag hoppas det är okej för dig gumman ?"

"det är väl okej" muttrade jag. "när kommer i då?" frågade jag

"om en halvtimme ungefär" svarade han och sen la vi på.


Jag berättade vad han hade sagt för mamma och det förvånar mig att hon tog det medatt Justin och Pattie ska bo hos oss så bra. hon brukar vilja ha planerat sånt flera veckor tidigare.

"mamma jag går upp och duschar" ropade jag halvvägs upp i trappan. "okej, men ta inte för lång tid på dig bara, dom kommer ju snart" uppmanade hon.jag svarade inte på det utan sprang bara upp för trapporna. och in i badrummet. Jag drog av mig mina kläder och hoppade in i duschen. Jag älskar verkligen att ducha men nu måste jag hinna gör mej i ordning också. När jag var klar i duschen ryckte jag åt mej en handduk som låg på hyllan och virade den runt mig. Jag kollade på klockan och såg att jag hade duschat i 25 minuter. Hur kunde tiden gå så fort. Jag ryckte åt mig en till handdukoch satte som en turban på huvudet. "Bella kom lite!" hörde jag mamma ropa nerifrån köket. Jag sprang ner i bara handduk men tvärstannade när jag såg vilka som satt i köket..Justin, hans mamma, Usher och mamma & pappa. visst Usher har jag träffat många gånger men det här va pinsamt..

_________________________________________


Nu har jag (Julia) börjat på en novell själv efter en grej som hänt, elin kanske tar upp det häri bloggen sen, eller det hoppas jag!

 

första delen blev inte så lång men andra är betydligt längre :)

 

såååå vad tycker ni? bra ? dålig ? tråkig ?rolig ? säg vad ni tycker, jag kan ta kritik och då blir novellen bättre, den kanske är lite seg i början men det kommer,jag har hållt på med den här novellen i ca 3 månader så det kommer nog bli jätte bra tror jag! jag har världens planer!

 

KOMMENTERA!!

/ Julia












 
 
Beckis

Beckis

6 maj 2011 17:54

Jätte bra! :)

http://igotbieberfever.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bieberlicious - 6 januari 2012 15:28

HEJ ALLA FINA !   helt otroligt att det fortfarande är folk som kollar in här :o men som det ser ut nu så kommer vi inte fortsätta här :(    Det jag ville att ni skulle få veta är att vi söker bloggare till våran novellblogg (bieberprank.blog...

Av Bieberlicious - 1 augusti 2011 00:15

    Shit vad liten den blev :oo men iaf kika in på bloggen :) uppdaten har vart sämst en vecka nu men kommer bli bra snart igen :)   www.bieberprank.blogg.se checka !   xoxo Julia&Gaby ...

Av Bieberlicious - 12 juli 2011 14:21

ALLA GÅR IN PÅ YOUTUBE OCH GILLAR BABY MUSIKVIDEON! ALLA HATERZ VINNER SNART! DET FÅR INTE HÄNDA! ALLA GÖR DETTA NUUUUU! SÄTT FART! ÖKA ÖKA ÖKA!!!     SER NI!? DOM VINNER OCH DET FÅR ABSOLUT INTE HÄNDA! KOM IGEN NU!!    // elin  ...

Av Bieberlicious - 11 juli 2011 17:05

  Grattis One Time Videon som vart ute på youtube i 2 år nu för några dagar sen!      hoppas ni vart nöjda med inlägg nu, nu ska jag ut oh bada i min pool! ha det gött, för det ska jag! ;)    puss&kram så hoppas jag vi hörs lite oftare...

Av Bieberlicious - 11 juli 2011 17:00

Someday kommer att kunnas köpa i åhlens i höst. Men exakt när vet jag inte. varför jag vet det är för att jag har skickat in / frågat olika affärer som kicks, H&M, åhlens m.m och tillslut svarade åhlens på min fråga!  jag ser att vissa bloggar ta...

Presentation


tre tjejer som älskar justin bieber som kommer skriva allt det nya om justin bieber som vi kan hitta!

- läs,gilla,sprid!

Fråga mig

106 besvarade frågor

Omröstning

Vilken novell var bäst?
 Den gammla
 Den nya

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards