justindbblogg

Direktlänk till inlägg 27 februari 2011

One Time - Del 22

Av Bieberlicious - 27 februari 2011 00:14

-          han hade fortfarande inte märkt henne så hon sprang fort ner och ringde polisen så dom kom och lyckades fånga honom och han åkte dit för våldtäckt och misshandel och vi trodde allt va lugnt men inte då , en månad senare så mördas min pappa och det blev så jobbigt så jag tänkte ta livet av mej men stannade kvar här på jorden på grund av mina bästa vänner , sa jag och pekade mot Elin och Gab dom log mot mej…

 _________________________________________________
____________

 

Del 22

 

Julias perspektiv

 

Gud va skönt att jag har berättat allt. Alla såg förskräckt på mej och sen säger Caitlin:

-          men herregud jag be... mer hann hon inte säga innan jag sa

-          snälla säg inte jag beklagar, jag har bara hört det dom tre senaste månaderna och nu är jag här i Bahamas för att inte dom ska mörda min mamma och för att vi ska försöka komma tillbaka till det vi hade förut fast utan pappa och då säger dom att det lättats  om man kommer bort ett tag och får tänka på annat, så den här resan är för två saker och den blev ännu bättre när jag träffade alla er sa jag och gjorde en gest mot Cx3 , Ryan och Justin, och såklart när ni kom , det här kan inte bli bättre, fortsatte jag.


Justin tog min hand och kramade den hårt och jag kunde inte göra annat än att le , det här var underbart trots allt som hänt, alla mina underbara vänner lyssnar när man berättar nåt dom förstår och stöttar. Det är så vänner ska vara, Elin och Gab kommer alltid vara min allra bästa vänner men alla andra är också mina bästa vänner , fast alla är det på olika sätt , Elin , Gab och jag vi är mera som systrar som gör ALLT tillsammans.


-          börjar det inte bli lite kallt och klockan är typ två på natten , sa Caitlin och log mot oss

-          jo , jag fryser , klagade jag

-          här du kan ta min kofta sa Justin och hängde den över mina axlar.

-          Men hörrni vi går tillbaka till hotellet nu! Sa Christian

-          Jo kom nu går vi , sa jag och vi började packa ihop våra saker och begav oss mot hotellet. Under tiden vi gick så skrattade vi och lyssnade på musik och sjöng oseriöst med till alla låtar. När vi sedan kom fram till hotellet så tog alla trapporna upp förutom jag och Justin som latade oss med att ta hissen och där kan man ju också ha lite mysigt hahah.


Justins perspektiv

 

När vi gick in i hissen och dörrarna stängdes så tog tag i Julias arm och drog henne närmre mej och kramade henne hårt och länge, hon tittade upp på mej som log och då kysste jag henne passionerat samtidigt som jag backade mot väggen i hissen , vi stod där i hissen och grovhånglade så vi märkte inte att dörrarna öppnas och det kommer in två kvinnor i hissen, när dom sen harklar sej så står alla fyra där med chockade ansiktsuttryck. Jag och Julia tittade generat upp mot dom två kvinnorna som vara våra mammor…

Herregud vad pinsamt här står vi i hissen och hånglar så kommer dom in, haha undra vad dom tänker nu?


-          herregud ungar ni skyddar er väl , sa min mamma Pattie

-          ja..eeh..asså…vi har ju typ..liksom bara varit tillsammans..i typ två dagar, sa Julia och tittade generat ner i golvet.

-          Jo , men det är sant, men gör bara ingenting ni kommer ångra senare, sa Julias mamma Ellinor.

-          Nej , det är lugnt mamma , Justin är en bra kille, svarade hon och kysste mej på kinden och jag kunde inte göra annat än att le, hon var så söt.

-          Eehh…Julia vad har du på halsen, frågade Ellinor plötsligt och jag kände hur jag blev rödare och rödare i ansiktet och Julia svarade.

-          Jaha, ahahah det var nån som var tvungen att göra ett litet märke där, sa hon och betonade ordet nån. Jag kände hur jag började fnittra och det gjorde dom andra också.

-          Haha , Justin måste du märka henne för att alla ska veta att hon är din, skrattade mamma fram.

-          Hehe, ja men det va ju så fint eller vad tycker ni, svarade jag och flinade mot Julia som tog fram en spegel ur väskan och höll den framför henne så att hon såg sugmärket.

-          Men herregud Justin kunde du inte göra det liiiite större, sa hon ironiskt.

-          Nej asså du vet det var ju lite svårt att göra större , sa jag och pussade henne på munnen och våra mammor bara log åt oss.


Åh det är så himla skönt att våra mammor förstår hur det är att vara ung och kär.

Haha dom blir ju inte direkt arga för det där sugmärket och det som hände i hissen…hihi lite pinsamt tycker jag i alla fall och det vet jag att Julia också tycker.


När vi kom in på hotellrummet så ser vi att alla ligger och sover i en hög i hallen som om dom inte orkat gå längre utan bara lagt sej ner när dom kom innan för dörren ahahah. Jag tog en bild med min Iphone och twittrade den.


Jag och Julia bytte några blickar sen hämtade vi två hinkar i var med iskallt vatten i och sen räknade vi till tre och kastade vattnet över högen på golvet och alla flög upp och vi sprang in på mitt rum där jag och Julia ska sova och låste dörren och sen la vi oss i sängen och skrattade åt deras miner , dom var oslagbara alla hade lika dan min.


Vi hörde hur dom bankade på dörren och skrek att vi skulle få igen men vad brydde vi oss , vi hade ju låst…

__________________________________________________
____________________

eftersom att jag och Elin tydligen ska dygna så kommer jag försöka skriva så många delar som möjligt men nu ska jag kolla på Bigbrother !!

 

/ Julia

 
 
Ingen bild

Milkshake

27 februari 2011 00:36

Hahaha XD mmmmeeerrr ;D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bieberlicious - 6 januari 2012 15:28

HEJ ALLA FINA !   helt otroligt att det fortfarande är folk som kollar in här :o men som det ser ut nu så kommer vi inte fortsätta här :(    Det jag ville att ni skulle få veta är att vi söker bloggare till våran novellblogg (bieberprank.blog...

Av Bieberlicious - 1 augusti 2011 00:15

    Shit vad liten den blev :oo men iaf kika in på bloggen :) uppdaten har vart sämst en vecka nu men kommer bli bra snart igen :)   www.bieberprank.blogg.se checka !   xoxo Julia&Gaby ...

Av Bieberlicious - 12 juli 2011 14:21

ALLA GÅR IN PÅ YOUTUBE OCH GILLAR BABY MUSIKVIDEON! ALLA HATERZ VINNER SNART! DET FÅR INTE HÄNDA! ALLA GÖR DETTA NUUUUU! SÄTT FART! ÖKA ÖKA ÖKA!!!     SER NI!? DOM VINNER OCH DET FÅR ABSOLUT INTE HÄNDA! KOM IGEN NU!!    // elin  ...

Av Bieberlicious - 11 juli 2011 17:05

  Grattis One Time Videon som vart ute på youtube i 2 år nu för några dagar sen!      hoppas ni vart nöjda med inlägg nu, nu ska jag ut oh bada i min pool! ha det gött, för det ska jag! ;)    puss&kram så hoppas jag vi hörs lite oftare...

Av Bieberlicious - 11 juli 2011 17:00

Someday kommer att kunnas köpa i åhlens i höst. Men exakt när vet jag inte. varför jag vet det är för att jag har skickat in / frågat olika affärer som kicks, H&M, åhlens m.m och tillslut svarade åhlens på min fråga!  jag ser att vissa bloggar ta...

Presentation


tre tjejer som älskar justin bieber som kommer skriva allt det nya om justin bieber som vi kan hitta!

- läs,gilla,sprid!

Fråga mig

106 besvarade frågor

Omröstning

Vilken novell var bäst?
 Den gammla
 Den nya

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards