justindbblogg

Direktlänk till inlägg 13 februari 2011

One Time - Del 10

Av Bieberlicious - 13 februari 2011 14:44

Jag gav henne en puss och sen gick jag iväg. Påvägen slängde jag iväg ett sms till Justin att jag snart var där. Just när jag fick ett ''okej'' till svar så var jag utanför deras hus. Jag knackade på och Caitlin öppnade dörren. 
- Hej! Roligt att du kom! Vi är här ute. Du kan lämna dina saker där. Pekade hon. 
Vi gick ut till dom andra och Justin ställde sej upp och gav mej en kram. Jag tog emot den och satt emej vid bordet tillsammans med dom andra. Sen satt vi bara där och pratade en stund..


1 när dom badar. 2 Justin och Julia

 

Del 10

Justins perspektiv

När vi satt och pratade kunde jag knappt slita blicken från Julia hon var så perfekt. Jag kunde heller inte sluta tänka på kyssen hon hade kysst mej tillbaka, jag kunde nästan inte bli lyckligare , jag kommer inte sluta kämpa för att få henne , hon ska bli MIN.

-          Kan vi inte gå ner till poolen och bada , jag börjar tröttna på att sitta på hotellrummet? Frågade Chaz plötsligt.

-          Meh hallå har inte poolen stängt klockan är ju liksom 8 på kvällen ? sa jag

-          Men hallå Julia jag är Justin Bieber…sa Justin och flinade.

-          Men bara därför har väl inte du tillgång till poolen efter att den har stängt . sa jag förvirrat.

-          Hahaha jo , sa han och höll upp en nyckel i luften där det stod poolrum och utepoolen, kom så går vi.

-          Haha , tur för er att jag tog med mej badkläder sa jag och skrattade och det gjorde dom andra också , men vad som va så himla roligt det vet jag inte. Helt plötsligt börjar Chaz skratta som aldrig förr och av att bara höra hans garv började vi andra också skratta som bara den och där låg vi allihop på deras hotellrum och skrattade åt att vi skrattade typ. Haha när jag tänker efter så är vi väldigt muppiga som låg på golvet och skrattade. Alla låg liksom över varandra , Chaz låg såklart underst och sen ryan och caitlin låg liksom över Ryan och på Chaz huvud , Justin låg på Caitlin och Christian på Justin och sedan jag längst upp , men jag låg liksom på Christian men med mitt huvud mot Justins ( hoppas ni fattar hur jag menar) mina och Justins läppar var inte långt ifrån varandra , det va som när jag och Chaz låg där på golvet men det här kändes så himla mycket bättre , jag såg att Justin tänkte på något och helt plötsligt lutar han sej mot mej medans dom andra skrattar och våra läppar snuddar vid varandra…

-          Hörrni turturduvor jag ligger faktiskt här liksom emellan er och jag vill helst inte ser mer än vad jag redan sett. Sa Christian och flinade , då slutade alla skratta och kollade på oss.

-          Nej men hörrni nu går vi och badar , sa jag och försökte dölja att jag rodnade.  

-          Ooohhhh Julia du Rodnar , sa Ryan lite överdrivet högt

-          Det gör jag ju inte alls , sa jag som nu hade blivit ännu rödare i ansiktet.

-          Dudes lägg ner , sa Justin och garvade lite , jag kunde heller inte låta bli , det är bättre att skratta bort det än att stå där som ett fån och bara vara generad.

-          Kom nu , sa Caitlin och log mot mej.

-          Precis , eller vi kanske ska byta om först. Sa jag och började garva igen

-          Ah , men du och jag byter om på toan och ni killar här ute , sa hon och vi tog våra grejjer och gick in på toan.

Tänk om dom tycker att jag har ful kropp eller nåt…äsch skitsamma jag är jag , men killarna hoppas jag har magrutor, Jag tog på mej min Ljusrosa bikini och Caitlin tog på sej en mörkblå, sen gick vi ut till killarna som stod utanför badrummet och väntade. När jag kom ut och fick se alla fyra killar med bar överkropp och Justins mage…herregud jag tror jag dör såååå sjukt sexig , six.pack , jag kände att jag bara stod och glodde på Justins mage , men kunde inte slita blicken ifrån den. När jag tillslut lyckades slita blicken från Justins mage hamnade den snabbt på Ryans mage som inte heller va så dum , men Justins mage måste jag erkänna var mycket sexigare. Efter en stund märker jag hur alla står och garva och så säger Justin:

-          Våra ansikten är här uppe , flinade han

-          Vet jag väl , men jag tror jag fastnade på något snyggt , sa jag och blinkade med ögat.

-          Hahah , vems är snyggast då , sa Ryan och flinade mot Justin som skrattade åt hans fråga.

Jag ignorerade frågan och gick mot min mörklila handduk jag lagt på en stol vid dörren , när jag tagit den så öppnade jag dörren och gick ut och alla följde efter. Va det nåt mellan Justin och mej eller va det bara något som hände ? och Chaz då? Jag får prata med Caitlin senare.

Väl framme la vi våra handdukar på marken bredvid poolen och sedan gick jag fram och kände på vattnet , shit det va ju skitkallt , aldrig att jag badar. Men kallat verkade inte dom andra tycka att det för dom hoppade i på en gång och började skvätta vatten på varandra. Jag gick istället till våra handdukar och la mej på min och tog fram min iphone och gick in på Twitter och skrev ”sitter vid poolen och kollar på när @justinbieber ,@Chazsomers , @littlecBeadles @itsryanbutler och @igodsgirl8494 när dom badar , jag tycker det är lite för kallt för att bada….

När jag skrivit klart det så kände jag hur någon tog mobilen ur mina händer…


__________________________________________________
______________________

KOMMENTERA !!!


BieberLove Julia

 
 
Ingen bild

| |) /-\

13 februari 2011 17:11

Mooooooreeee

 
Ingen bild

Helluu

13 februari 2011 17:11

Mer mer mer mer meeeeeeer :D

 
Ingen bild

Leja

13 februari 2011 17:12

Alltså ni är ju värsta grymma juuee (Y) Mer tack :P nuuu

 
Ingen bild

Potatis mosen

13 februari 2011 17:13

Asså ååååh, meeer

 
Ingen bild

Banan slippsen

13 februari 2011 17:14

Har detta hänt på riktigt? Har du träffat Justin ?

 
Ingen bild

Vi vill ha mer

13 februari 2011 17:15

Vi vill läsa meer :D Skriv meeer nuuu, snällaaaa

Bieberlicious

13 februari 2011 20:47

haha , det går inte fortare för att DU skriver 7 kommentarer....

 
Ingen bild

berri

13 februari 2011 18:27

haha jätte bra :)

men var det inte nyss justins perspektiv ?

Bieberlicious

13 februari 2011 19:43

förlåt , jag glömmde skriva att det va Julias perspektiv ;) ska fixa det på en gång :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bieberlicious - 6 januari 2012 15:28

HEJ ALLA FINA !   helt otroligt att det fortfarande är folk som kollar in här :o men som det ser ut nu så kommer vi inte fortsätta här :(    Det jag ville att ni skulle få veta är att vi söker bloggare till våran novellblogg (bieberprank.blog...

Av Bieberlicious - 1 augusti 2011 00:15

    Shit vad liten den blev :oo men iaf kika in på bloggen :) uppdaten har vart sämst en vecka nu men kommer bli bra snart igen :)   www.bieberprank.blogg.se checka !   xoxo Julia&Gaby ...

Av Bieberlicious - 12 juli 2011 14:21

ALLA GÅR IN PÅ YOUTUBE OCH GILLAR BABY MUSIKVIDEON! ALLA HATERZ VINNER SNART! DET FÅR INTE HÄNDA! ALLA GÖR DETTA NUUUUU! SÄTT FART! ÖKA ÖKA ÖKA!!!     SER NI!? DOM VINNER OCH DET FÅR ABSOLUT INTE HÄNDA! KOM IGEN NU!!    // elin  ...

Av Bieberlicious - 11 juli 2011 17:05

  Grattis One Time Videon som vart ute på youtube i 2 år nu för några dagar sen!      hoppas ni vart nöjda med inlägg nu, nu ska jag ut oh bada i min pool! ha det gött, för det ska jag! ;)    puss&kram så hoppas jag vi hörs lite oftare...

Av Bieberlicious - 11 juli 2011 17:00

Someday kommer att kunnas köpa i åhlens i höst. Men exakt när vet jag inte. varför jag vet det är för att jag har skickat in / frågat olika affärer som kicks, H&M, åhlens m.m och tillslut svarade åhlens på min fråga!  jag ser att vissa bloggar ta...

Presentation


tre tjejer som älskar justin bieber som kommer skriva allt det nya om justin bieber som vi kan hitta!

- läs,gilla,sprid!

Fråga mig

106 besvarade frågor

Omröstning

Vilken novell var bäst?
 Den gammla
 Den nya

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards