justindbblogg

Alla inlägg under december 2010

Av Bieberlicious - 31 december 2010 18:31

 


   

‎2. Smoke On The Water" var den allra första låten han lärde sig på gitarr med hjälp av en vän till hans mamma.
3. Justin älskar pannkakor.
4. Justin vill gifta sig under Alla hjärtans dag.
5. När Justin kom till Justin Timberlake för första g...ången är det Jessica Biel som öppnade dörren.
6. Justin har hål i båda öronen.
7. Justin skrev sin första låt vid 11 års ålder.
8. Justin blir snabbt svartsjuk och pekar på de människor han älskar.
9. Om Justin hade sitt eget land, ville han ha flaggan lila.
10. Hans favorit ord är "shawty" (Vilket betyder flicka.)
11. Hans mamma lärde han att läsa.
12. Justin tillbringade större delen av sin tid med sina farföräldrar eftersom hans mor tillbringade sin tid åt att arbeta.
 
// Julia o Gabriella :D
Av Bieberlicious - 31 december 2010 18:23

JAAA nu har vi skaffat twitter till bloggen :D

justindbblogg heter den ;)


här är våra privata twitter :

Julias : JuliiaaBieber

Gabbis : Gbieber11

 

ha en bra nyårsaftonskväll :DD

 

Bieberpussar ;*

 

Av Bieberlicious - 31 december 2010 17:41

  


love you beliebers!;)

Av Bieberlicious - 31 december 2010 11:39

Del 6


..Han tyckte att det skulle se omanligt ut om han satt på pasagerar sidan. Jag skrattade åt honom. Vi åkte till McDonalds och köpte hamburgare. Vi skrattade och han höll om mej, han hade sitt ansikte nära mitt och sa
det här är kanske inte det perfekta stället för våran första kyss men jag kan inte vänta längre…” han lutade sig fram och kysste mej länge.
Vi kysstes tills vi såg kamerablixtar . Vi avbröt kyssen och jag såg Tyra , hennes vänner och…. Sam.
jag ska på toa . sa Justin. Han gick iväg och jag visste att Tyra och dom skulle komma fram till mej.
åh har du äntligen skaffat kille? Din första va ? frågade Tyra.
eh.. Jaa…” sa jag .Tyra och dom andra skrattade. haha du har säkert hittat en töntig desperat nörd. sa hon och skrattade mer. inte precis , han är bättre än vad du någonsin kommer att få , han är perfekt sa jag
Tyra blev arg och sa :
du är för fan inte värd någon , du är så jävla ful , jag hoppas du dör! hon kastade sin milkshake på mej och gick iväg.
Justin kom fram till mej han hade sett allt. Han smekte mej på kinden och gick mot Tyra.
jag gillar inte hur du behandlar min tjej. sa han , Tyra kollade åt ett annat håll och sa : och ? Varför ska jag bry mej ? hon lät kaxig och Justin blev arg.
Tyra vände sig om och såg att det var Justin, hon blev helt vit i ansiktet och Justin gick iväg och hämtade servetter till mej.
här gumman. sa han och hjälpte mej att torka bort det värsta från mina kläder. tack sa jag och han pussade mej .
Vi gick mot bilen och vi åkte hem till honom. Jag hade milkshake på min tröja och mina byxor dom var helt förstörda. När vi kom in så så gick vi in på hans rum fick jag låna ett par svarta mjukisbyxor och en lila tjocktröja. Justin gick till Erin och frågade om hon kunde tvätta mina kläder.
När han kom tillbaka la vi oss på hans säng och kollade på en film. Vi kollade på my sisters keeper. Det slutade med att båda grät. Efter kollade vi på American pie en komedifilm.
Vi låg och pratade och sen somnade jag på hans mage.
Jag vaknade av att han höll på med mitt hår . Jag sträckte på mej.
god morgon. sa han. god morgon. gäspade jag och la mig på kudden bredvid honom.
sovit gott? frågade jag . ja , du var ju här. svarade han och kysste mej.
Vi låg och myste länge. Vi kysstes
Gaby , vet du ? frågade han. jag kollade på han och sa nej vadå? han log och sa jag vet att det är tidigt för det här men jag älskar dej. jag kysste honom. jag älskar dej också sa jag och han tog min hand.
(Justin)
Jag visste inte att man kunde älska någon såhär fort , jag hade känt henne i mindre än ett dygn men jag älskade henne mer än jag någonsin hade älskat någon.
Jag kysste henne igen , jag ville att det alltid skulle vara vi, att det här skulle vara för alltid. Hon var så vacker även när hon var nyvaken. Om hon hade varit ett år äldre hade jag gift mej med henne direkt , jag tyckte det var synd att man var tvungen att vara 18 för att få gifta sig. Jag älskade henne så mycket att det gjorde ont att veta att jag skulle åka ifrån henne snart. Jag mådde dåligt bara jag tänkte på det. jag hade inte berättat det för henne än , hon skulle bli helt förkrossad.
Jag ville inte såra henne , och jag ville inte vara utan henne . Min mamma skulle inte tillåta mej ta med mej henne , det skulle bli för mycket för Gaby med alla konserter.
Jag log mot henne och kysste henne
hon var min för alltid och jag var hennes

 

/Gabriella

Av Bieberlicious - 31 december 2010 11:32

Asså Julia kunde inte lägga ut en i går kväll o inte jag heller så ni får två nu och en till i kväll, så det blir 3 i dag :DOch det har blivit jätte fel , men den sista delen ska i alla fall handle om att dom precis skulle kyssas men då ringer Chaz o justin måste ta det. Och han säger till Chaz att han har hittar sin drömtjej o hon hör det o hon måste bita sig i läppen för att inte...

____________________________________________________________________


(Gaby)
…gråta av lycka, den här dagen var perfekt.
Han kom tillbaka och hjälpte mej upp och gav mej en kram.
jag hörde vad du sa om mej till Chaz.. sa jag och log . Han log och pussade mej på pannan. Han puttade mej försiktigt bakåt i höet så att jag ramlade vi låg och pratade länge. Han var så mysig och fick mej att känna mej speciell , det kändes som att vi hade känt varandra i flera år. Fast vi egentligen bara känt varandra i timmar.
Han frågade om min familj , jag berättade att jag bodde med min pappa och bror.
När Justin frågade var min mamma var svarade jag i himlen och kunde inte låta bli att fälla en tår. Han torkade bort den
förlåt , jag skulle inte ha frågat. sa han. Jag log och sa att det inte gjorde något jag saknar henne så mycket , det gjorde så ont när hon försvann. sa jag . Han kramade min hand och sa att han aldrig kommer att lämna mej. Jag log och han pussade mej på kinden igen.
Vi fortsatte att prata och jag la mitt huvud på hans bröst , han hjärta dunkade fort och högt , jag skulle chansa på att mitt hjärta dunkade minst lika högt och snabbt.
Jag kollade på min mobil klockan var över 6 på kvällen jag hade inte jobbat nästan någonting idag. Justin kollade på min mobil och sa
jag hoppas att du inte har en kille för då hade det här blivit ganska pinsamt för dej.. han flinade . Jag log Justin , ärligt talat har jag inte haft någon kille…” han nickade långsamt.
du som är så vacker , du måste ju ha haft flera hemliga beundrare. jag skrattade.
även om jag har haft det har jag aldrig varit kär förut…” sa jag och suckade.
vad är det? frågade han oroligt. vad har hänt? han försökte le men jag såg oron i hans ögon. om någon får reda på det här om oss kommer jag inte överleva skolan efter lovet…” sa jag långsamt . Han skrattade lite du skojar va? sa han och log.
inte precis.. svarade jag ledsamt. Han satte sig upp och höll om mina axlar. Han kollade mej i ögonen. vad har hänt? frågade han allvarligt och tog min hand.
dom slår mej.. sa jag och visade det stora blåmärket på magen. Justin kollade på mej som om han inte kunde tro sina ögon. gör det ont? frågade han och nickade mot
blåmärket.
nej , bara när man petar på det. log jag. Han log tillbaka
nu vill jag veta vad dom gör mot dej och varför. sa han .
jag började berätta , om alla slag , alla sparkar allt , jag berättade om gårdagen då Tyra tryckte upp mej mot väggen och slog mej så hårt hon kunde i magen.
Justin höll om mej hårt.
jag önskar att jag hade vetat vem du var innan allt det där började , då hade jag tagit med dej lång här ifrån så att du aldrig behöver se dom igen. sa han upprört. Justin.. sa jag . Han kollade på mej ja? svarade han.
du har faktiskt räddat mitt liv. sa jag och log lite mot honom, han såg ut som ett frågetecken. hur menar du ? frågade han nyfiket.
varige gång jag har mått dåligt , varit ledsen , känt mej svag , så har jag tänkt på dej du gör mej hel . Hade du inte funnits hade jag inte heller gjort det.
Han log mot mej jag kommer aldrig låta dom komma nära dej igen , jag kommer alltid att vara vid din sida. sa han.
då kommer jag att få träffa dom igen, Tyra , en av tjejerna är besatt av dej hon säger att du har hennes nummer , att du ska ringa henne och att ni ska träffas. sa jag
nej jag vet inte ens vem hon är, och jag tänker ändå aldrig prata med henne efter vad hon har gjort mot dej. sa han och kramade mej.
ska vi gå och äta? frågade han . Min kurrande mage svarade på hans fråga och han hjälpte mej upp. Vi gick mot min bil efter som att Justins familj redan har åkte hem.
Jag lät Justin köra , eller han övertalade mej om att få köra för att

 

 

/Gabriella

Av Bieberlicious - 30 december 2010 11:25

Del 4

 
GABYS PERSPEKTIV
Hans röst var ännu bättre på riktigt och jag fick bita mej i tungan för att inte skrika.
Tito bytte låt till Baby , det var Titos favorit låt och nu började han också
sjunga med. Justin slutade den där apan har talang sa han och kom fram till oss.
Jag vred mej och kollade in i hans ögon , han kollade in i mina och log , i den sekunden förstod jag att jag älskade honom på riktigt.
wow, du har riktigt vackra ögon. sa han och log ännu mer.
Jag trodde att jag skulle dö, jag ville skrika och hoppa , men jag vågade inte röra mej.
det har du också sa jag och log.


JUSTINS PERSPEKTIV

 

När jag såg in i hennes ögon , visste jag att det var kärlek , jag älskade henne redan och jag visste knappt vem hon var , jag var tvungen att säga något fort.
öh.. Kan jag få ditt nummer? frågade jag och log .
Jag vet att det lät töntigt men jag var mållös, jag kunde inte komma på något bättre att säga och jag var för blyg för att fråga om hon ville gå ut med mej.
Hon nickade , jag tog fram min mobil och gav den till henne så hon kunde skriva in sitt nummer.
Hon skrev in sitt nummer och gav tillbaka min mobil , jag kom på att jag inte hade en aning om var Jazmyn var .
öh.. Vart är Jazmyn? frågade jag och kollade runt , jag såg henne inte men jag hörde skratt. Vi kollade lite efter henne och hittade henne stående och kollade på två små apor som lekte.
jag borde nog gå och lämna Jazmyn hos pappa, vill du följa med ,så vi kan prata mer..? frågade jag

 

.
GABYS PERSPEKTIV 

Jag kunde inte förstå att Justin ville prata mer med mej. Jag nickade och följde med honom. Hans pappa hälsade på mej ,han trodde säkert att jag och Justin var tillsammans.
Jag och Justin gick runt på parken och jag kom på att jag var tvungen att jobba.

 

 

 

/Gabriella

__________________________________________________
____________________

sorry alla ni som han läsa det blev lite trassligt men nu är det rätt ;)

Av Bieberlicious - 30 december 2010 11:20

Msn Starlounge har kommit ut med deras lista "Hetaste Hunkarna 2010" . Och Justin Bieber vann över de flesta . 4:e plats :D


  



4. Glöm svininfluensan, år 2010 var det Bieber Fever som spreds som en löpeld över alla kontinenter och fick mestadels tonårstjejer att insjukna. ”Baby” och ”One Time” toppade listor världen över och fansen skrek sig hesa så fort Justin visade upp sin fluffiga frisyr och ljuva stämma. Och inte heller finns det något som tyder på ett botemedel för den rådande epidemin.


/Gabriella

Av Bieberlicious - 29 december 2010 20:17

  

Jag vaknade av väckarklockan klockan halv 7 på morgonen , jag började jobba
klockan halv 9 , jag skulle ha en ganska lugn dag idag efter som att min bror och jag skulle hjälpas åt.
Jag gick upp och fixade mej, jag brukade inte vara morgon trött men idag var jag
riktigt trött. När jag kom ut från duschen så jag det - det stora blå märket på min mage, det gjorde ont så fort jag nuddade det.
Jag klädde på mig och gick ner för att äta frukost, min pappa och min bror satt redan och åt. Jag var inte alls hungrig och åkte till jobbet vid 8 .
Jag bytte om i omklädningsrummet och kollade mej i spegeln och skrattade åt mej själv, jag såg ut som en elefant i dom här kläderna , dom var alldeles för stora.
Tur att jag bara hade dom när jag skulle mocka hos elefanterna , det tog ungefär två timmar, jag orkade inte skynda mej. Efter att jag hade mockat färdigt bytte jag om och gav dom mat.
Efter det gick jag mot aporna , mina favoriter på hela djurparken.
Min favorit apa hette Tito och var en nio månaders unge som jag uppfostrat helt själv, Titos mamma dog när Tito föddes och jag var den enda som hade tid för honom, de första månaderna , nu var han en i flocken men han kom till mej direkt när han såg mej varige dag, min bror var också en av Titos favoriter .
Jag tog säcken med frukt som jag skulle gömma på olika ställen i den stora inneburen, jag klättrade upp i trädet och la lite mango där. Jag fortsatte att gömma maten tills att jag hörde en röst. men hallå , det där är väl ingen apa? jag vände mej om men kunde
inte se, jag så bara mej själv i glasrutan , jag kom på att jag hade glömt den andra säcken med frukt utanför och skulle gå och hämta den, då kunde jag ju samtidigt kolla vem det var som hade sagt så.
När jag vände mej om såg jag honom , han log och kom fram till mej.
förlåt för min dåliga humor , jag är Justin, trevligt att träffa dej. jag log
jag är Gabriella , trevligt att träffa dej också. sa jag. jag kände att jag rodnade och kollade ner i marken. Jag var helt varm i kroppen jag kunde inte förstå att han , just han kollade på mej just nu , och log .
gillar du apor? frågade jag och kollade på honom.
jag älskar apor. svarade han och skrattade , jag visste inte vad jag skulle säga.
eh.. Vill du hjälpa mej att mata dom ? Dom är jätte snälla. sa jag.
ja visst , men jag vaktar Jazmyn , kan hon följa med ? jag nickade och kollade bort på den lilla tjejen som stod tryckt mot glasrutan och stirrade fascinerat på aporna som om det var gudar. Jag nickade ja visst det går jätte bra. både jag och Justin skrattade när en apa gjorde en kullerbytta och vi hörde Jazmyns gulliga skratt, dom var verkligen lika.
Dom följde med mej in på baksidan där vi hade de små aporna . Tito sprang fram och kramade mej så fort vi hade kommit in i buren.
nej vad söt! utbrast Justin och Tito kröp över till hans famn. Tito pussade Justin på munnen och alla skrattade och Justin sa hörru apan du borde nog lära dej att borsta tänderna. alla skrattade igen när Tito hoppade ner från hans famn och hämtade e
tandborste och började bita på den.
åh sa Justin chokat. jag gillar den apan. jag log mot honom och gick fram till Tito och satte mej på knä. Tito klättrade upp i min famn och tog min mobil och började
spela musik på den , det var en Justin låt såklart, Tito började dansa och vi skrattade igen.
jag gillar honom bättre och bättre. sa Justin och sjöng med på låten
______________________________________________________________________

 

KOMENTERA FÖR MEEEEEEER!!!!

puss julia

Presentation


tre tjejer som älskar justin bieber som kommer skriva allt det nya om justin bieber som vi kan hitta!

- läs,gilla,sprid!

Fråga mig

106 besvarade frågor

Omröstning

Vilken novell var bäst?
 Den gammla
 Den nya

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards