justindbblogg

Alla inlägg under november 2010

Av Bieberlicious - 25 november 2010 15:23

Sista låten ...:'')

haha, när hans pappa sparkar, han ba : whataa*!?!?




  


-Gabriella

Av Bieberlicious - 25 november 2010 15:14

Har inget att skriva om så här får ni några roliga o söta videosar på Justin ;)'






  


/Gabriella

Av Bieberlicious - 24 november 2010 21:09

Tjejer kolla eller lyssna inte på Pray på youtube för att justins manager sa att om en video får en million tittar så kommer den inte på cd och det är vad som hände med Rich Girl occ Pick Me. snälla, sprid vidare och kolla inte på den.


// Julia

Av Bieberlicious - 24 november 2010 21:03

   Jag hittade bilden när Chaz håller upp skylten ;)



// Julia


Av Bieberlicious - 24 november 2010 20:15

 

Biebers påpekande om Micheal Jackson i sitt tal ledde till många förvirrade tittare. Han sa"Utan Micheal Jackson, ingen av oss skulle vara där vi är idag" Mtv News träffade Superstjärnan Justin senare på kvällen och skrattade åt den missled...ande kommentaren.

"Du vet, Jag sa "Utan Micheal skulle vi inte ha varit här, men vi skulle vara här, men musiken skulle inte vara likadan" förklarade Justin. "Jag vill klar göra att vi skulle fortfarande vara född. Inte något om Micheals pappa eller något. Du skulle forfarande vara här, Han är inte din pappa"

Däremot sa han att han inte skulle vara här utan sina fans. "Jag tror det är det att mina fans har gett så mycket support, jag menar, Jag skulle göra det här utan dom, så det har helt enkelt varit fantastiskt. "Jag lägger all heder till mina Fans, min Familj och mina Vänner"

Bieber säger att hans pappa är imponerad över vad en 16 åring har åstadkommit. "Han sa just till mig hur stolt han var. Jag är från Kanada, så han var typ, det är som när ett hockey lag gör mål och han hoppar upp ur soffan. Han sa typ "Ja det där är min son" Så det kändes bra".
 

   puss och kram julia
Av Bieberlicious - 24 november 2010 19:39

Ni kanske minns dessa videor av Justin när han sitter ner för den brittiska Make Mine Milk kampanjen för ett par månader sedan. Organisationen har nu släppt bakom kulisserna-intervju där Justin svarade på några slumpmässiga frågor. Och av någon underlig andledning börjar han göra en imitation av " Charlie Bit My Finger " från några år tillbaka. Titta nedan.



Först för att friska upp minnet , den ursprungliga " Chalie bit my finger " videon från 2007 som nu har över 251 miljoner träffar på youtube :


Här kommer Justin´s


Puss och kram Julia   

Av Bieberlicious - 24 november 2010 19:32

Chaz Somers, en av Justins bästa vänner, visade en banderoll där det stod följande: i en av hans konserter:"Glöm (team) Jacob och Edward, vi är Team Bieber!"Aw så gulligt av honom!! :)...


    


// Julia<3

Av Bieberlicious - 24 november 2010 18:42

 

Usher grät efter att ha förlorat två priser på American Music Awards till Justin Bieber, inklusive favoritartisten detta året.

Men Usher var inte i tårar om hans förlust. Istället var han full med stolthet över framgången för Justin, som var... kvällens stora vinnare med fyra priser och den yngsta artist som någonsin att få den The Entertainer Award.

"Att se Justin ta priset - ha mottagit emot denna tilldelning före - Det var som en ur kroppen-upplevelse, förstår du?", sa Usher backstage. "Det var känslosamt. Jag gråter inte så ofta, men jag gjorde det. Förhoppningsvis ger en inblick på hur hårt vi arbetat för att bygga en karriär som förhoppningsvis kommer att blomstra och blomstra genom åren".
____________________________________________________________________
som gabbi sa så har jag inte kunnat blogg nu på några dagar p.gr av ett viktigt matte prov på fredag som jag är jätte nervös för och har pluggat jätte mycket nu så nu kan jag blogg lite oxå :D
 
/ Julia <3

Presentation


tre tjejer som älskar justin bieber som kommer skriva allt det nya om justin bieber som vi kan hitta!

- läs,gilla,sprid!

Fråga mig

106 besvarade frågor

Omröstning

Vilken novell var bäst?
 Den gammla
 Den nya

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards