justindbblogg

Alla inlägg den 6 maj 2011

Av Bieberlicious - 6 maj 2011 22:23

Ja, jag vet men jag har haft fullt upp med basketen och du med läxor och sånt, har Usher berättat för din pappa att han har hört dej sjunga? Vi kanske kan träffas nu det är ju ändå lördag imorgon ;) älskar dej sötis

 

Del 3


Det var David som svarat på mitt sms. Jag funderade på vad jag skulle skriva, det skulle va taskigt att åka och träffa honom när Justin är här. Vi kan ju ses imorgon en stund istället.


Ja, han berättade det idag, jag sjöng för dom och Justin och hans mamma. Dom ville satsa på båda oss så vi ska jobba ihop nu. Så nästa vecka och framåt kommer jag troligen vara i studion så mycket som möjligt. Kan inte träffas nu men kanske vi kan ses en stund imorgon? Puss ;*

 

Svarade och jag kollade på Justin och han såg lite ledsen ut. ” Justin, vad är det?” frågade jag och han vände sej mot mej sa ” ääh det är inget” jag kanske inte har känt honom länge men jag såg att någonting var fel. ” jag ser på dej att det är något så säg inte att det inte är det!” Han suckade och vände blicken mot mej. ” jag trodde bara inte att du hade pojkvän…” började han och tog sen ett djupt andetag. Sen fortsatte han ” jag har bara känt dej några timmar och jag…eehh…tror ehh..att jag…typ gillar dej. Stammade han fram och det sista sa han väldigt tyst. Han blev generad och tittade ner i marken. ”Justin jag gillar dej också men bara som en vän…om vi nu ska jobba ihop så kommer det inte funka med ett förhållande mellan oss, och jag har redan pojkvän och jag älskar honom. Förlåt men det är så det ligger till. Du är en jättesöt och snäll kille Justin och jag lovar du kommer hitta den rätta snart!” förklarade jag mej och såg ännu en gång hur besviken Justin blev. Jag kan förstå honom att det inte är lätt att gilla någon som inte känner samma sak för honom.


Vi tittade klart på filmen under tystnad och när vi reste oss upp så ropar mamma från nedervåningen att dom ska gå och lägga sig. Usher kom in genom dörren till mitt rum och så kramade han om mej och sa ”Du kommer väl till studion imorgon med Justin?” han tittade mej i ögonen och flinade lite. ”Jag tror det eller det beror på när för jag ska träffa David imorgon en stund” rabblade jag och kom precis på att jag inte berättat om David för Usher. ” Vilken David? ” frågade han oroligt. Vad är det med honom nu då. ” min kille” sa jag tyst så det nästan inte hördes. Ännu en fråga från Usher dök upp. ” Vad heter han i efternamn?” löd den. ” Han heter David Stevens” sa jag oförstående. Ushers blick blev en aning irriterad... ”oh boy, hur länge har ni varit tillsammans?” löd hans nästa fråga i det förhöret. ” snart 6 månader, vad är det med dej Usher?” frågade jag förvirrat och lite nervöst. ” äh, känner hans pappa bara, är inte den killen du säkert tror, akta dej för honom, säger jag bara.”  Det kan inte va sant eller vad är det Usher menar? ”Usher! Jag vill inte höra mer!” klagade jag och satte händer över öronen som ett litet barn. Han såg bekymrad ut men sa sen ” nej okej, men jag vill bara inte att du ska bli sårad hjärtat” Usher är alltid så snäll och omtänksam. ” han är inte sån snälla!” bad jag, ”okej , men om han sårar dig så kommer han få med mig att göra” sa han allvarligt och jag kunde inte hålla mig för skratt, han såg så rolig ut. ”haha, Usher, vi ses i morgon antar jag!” skrattade jag fram. ”jaja, snuttan, sov gott nu, älskar dej” Sa Usher och kramade mej hårt. ”Älskar dej också” Försökte jag få fram medans jag också försökte andas. ”Hejdå Justin, vi ses i morgon” Fortsatte han och dom gjorde något handslag. Typiskt killar tänkte jag.


När Usher gått säger Justin ” Är ni alltid sådär gulliga mot varrandra?”

”haha, jaa, jag har träffat honom nästan varje dag sedan jag var 7 år, och han har alltid varit så” Svarade jag och flinade. ”Har du kännt Usher så länge!?” Frågade Justin förvånat.

”haha, ja, det är väl ändå inte så stort?”     Han tittade ännu större på mej och jag kunde inte undgå att skratta. ”OMG, han är min största idol!” Sa Justin och hoppade i sängen han satt i.

”Vad gulligt…”  ”Tycker du att jag är gullig?” Frågade han och flinade. ”ehh, Bieber..Jag sa att DET var gulligt , och inte du..” Sa jag och flinade. Han skulle precis säga något när min mobil – som ringde – avbröt honom. Jag tog upp den och kollade på honom. ”min älskling”

Stog det och jag märkte att Justin såg det, för han sjönk ihop lite bredvid mej. Jag svarde:


-          Hej älskling!

-          Hej sötnos , vad gör du?

-          Sitter och pratar med Justin.

-          Aha, har du kul ? Frågade han.

-          Jadå, vad gör du då?

-          Jag står utanför din dörr och väntar på att du ska komma ut till mej. Sa han och jag kunde höra hur han log.

-          Haha, vad söt du är, men jag kan bara komma ut några minuter, sen måste vi sova för vi ska till studion tidigt.

-          Bara du kommer så är jag kan få en kyss, ännu en gång kunde jag höra hur han log. Jag kollade på Justin och han nickade som ett ”okej”

-          Jag kommer, sa jag och lade på.


”är det verkligen okej?” frågade jag Justin som nu satt och spelade på sin mobil. ”Ja, jag förstår att du vill träffa honom” sa han och log snett mot mig. ”tack Justin….för att du är så förstående” sa jag och gav honom en puss på kinden. Jag kunde skymta att färgen på kinderna blev mera röd/rosa än va den brukar vara.


Jag tog ut Davids tjocktröja som han glömde förra gången och satte på mig den samtidigt som jag smög ner för trapporna så att ingen skulle höra mig. Jag satte på mig mina lila convers och gick sen ut genom dörren. Det jag fick se va David som satt på sin moppe med armarna i kors och log ett sexigt leende. Vilket fick mig knäsvag…

 ....................................

 

såå allihopa , jag är med gabbuuuu nu så jag vill inte sitta här och skriva hela natten om ni förstår? kommer nog ingen del imorgon eftersom att vi ska till Stockholm  på Belieberträffen :) nån av er läsare som vi kommer stöta på där ?

 

// Julia...lite gabbi :)

Av Bieberlicious - 6 maj 2011 21:31

         

bilderna är gul värda <3


   

   


första kvällen <3 


   

haha, gabys och mitt favoställa, och stackars bulle fick stå ute xd 


diggar bilden! :dd 


älskar bilden och saknar dagen. <3 


vill inte ens tänka på den.. sista bilden innan de var borta.. <3



nu är det såhär! jag skulle sluta, har väll kanske slutat.. men jag tror inte jag har hjärta till att lämna den bloggen som förenade oss tre tillsammans. det bästa påsklovet, ah, det var det vi hade tillsammans, och när ni satte er på bussen och åkte iväg, hjärtat var i halsen. jag klarade knappt av att se er åka iväg. jag saknade er redan från början.

What a though was a dream.. was real. you really was there! <3 


jag förstår att det är förvirrande men ja, JAG KAN VERKLIGEN INTE! det går inte, jag är inte stark nog. hoppas ni inte hatar mej eller nåbting inte läsare inte mina muppar. 


den här texten är till gaby och julia, säger mer än tusen ord..  


_____________________________________________________________________


i don't want another pretty face, i just want anyone to hold. 

i don't want my love go to waste, i want you and your beautiful soul. 

you're the one i wanna chase, you're the one i wanna hold.

i won't let another minute go to waste, i want you and your soul.

i know, that you, where something special, to you i'd be, 

always faithful. i want to be, what you always needed. 

Than i hope you'll see, the heart in me.

couse i don't want another of the pretty faces.

i just want you to hold. and i don't want my love go to waste.

i want you and your beautyful soul. 


you might need time, to think this over. but i'm just fine, moving forward.

i'll ease your mind, if you give me the change, i'll never make you cry,

common, let's try!

<3


love / elin


Av Bieberlicious - 6 maj 2011 19:54

Eftersom att elin hade gjort den gamla headern så tog hon bort den, så bloggen kommer vara ganska så konstig ett litet tag framöver, tills vi hittar en ny eller har gjort en som vi blir nöjda med.

vi kommer lägga in den vi hade innan. hoppas det är okej? om det är någon som kan göra en fin header eller sånt så kan ni höra av er justindbblogg@hotmail.com

 

 

puss och kram Julia och Gabriella   

Av Bieberlicious - 6 maj 2011 17:32

// Julia&Gabbi

Presentation


tre tjejer som älskar justin bieber som kommer skriva allt det nya om justin bieber som vi kan hitta!

- läs,gilla,sprid!

Fråga mig

106 besvarade frågor

Omröstning

Vilken novell var bäst?
 Den gammla
 Den nya

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards