justindbblogg

Direktlänk till inlägg 13 april 2011

U smile, i smile - Del 23

Av Bieberlicious - 13 april 2011 16:36

 


U smile, i smile - Del 23


Jessicas perspektiv 
Vi låg där på Justins säng och pratade medans filmen rullade på, kl var ju egentligen inte så mycket den var bara 8 och pattie hade dratt till några vänner och skulle inte komma hem förren senare så vi hade huset för oss själva. det var så skönt! När filmen var slut så stängde justin bara av teven och la sej ner med en duns, jag la mej försiktigt på hans bröstkorg och kyssnade på hans hjärtslag. det var så underbart allt det här! Justin lyfte upp min haka och kyssta mej mjukt på läpparna. kyssen blev mer och mer passionerad och våra tungor lekte vilt med varandra, Justins lutade sej över mej samtidigt som han kysste mej, jag höll om hans nacke och kysste han ner mot halsen, sen gick jag uppåt igen och tog om hans hals och lät mina fingrar glida genom hans lena hår. Jag rullade över så jag låg på han, han böjde sitt huvud neråt och kysste mej länge, länge på halsen. Han slutade och stirrade på mej, han öppnade munnen för att säga något men jag hindrade han med en kyss på munnen. jag drog av hans tröja och slängde den på golvet och vi rullade över igen så jag låg överst, han smekte sakta av mej min tröja och kastade bort den. Han smekte min rygg och samtidigt tog han av sej sina byxor, det hade rest sej rätt så mycket där nere på han och han började dra av mina byxor. Jag kysste han mjukt och kysste sen hans bröst, nu var det han som låg överst igen. Han stack under sina händer mellan sängen och min rygg, sen drog han sina händer uppåt och min BH var av fortare än jag han och tänka på det. Den låg nu på golvet den med och Justin låg och bara stirrade på mina bröst. För att få han att slita sin blick så rullade jag över och la mej ner på han. jag kysste hans läppar sen ner mot halsen och ännu längre ner, när jag var precis vid hans kalsonger så gick jag upp igen, och bara kysste han, jag tog ner min hand i hans kalsonger och började föra min hand upp och ner med hans i handen. Jag drog av han dom och Justin puttade bort mej från han och log sexigt åt mej men la sej sen över mej och smekte av mej mina trosor. vi låg nu helt nakna. på varandra. Justin rotade runt i sin byrå och drog fram en kondom, han tog fort på sej den och la sej över mej ännu en gång, jag kände hans stånd mot mitt lår och jag rullade och la mej över han, jag satte mej gränsle över honom och justin smekte min nakna hud, han drog sina händer på min mage och jag rös till av hans närhet, han gick uppåt och klämmde åt mina bröst, och han började smeka dom försiktigt, jag slängde mitt huvud bakåt och la till ett högt stön, justin njöt av det. Jag tog hans ''vän'' i handen och förde den in i mej. Han var nu inne och det kändes så bra, han var min på alla sätt och vis nu. Han stönade lågt i mitt öra och vi började röra oss i en rytmisk takt, han stönade igen och igen och det började gå snabbare och snabbare, jag lyckades slänga en titt på klockan och den var redan 10! Jag kysste han och han drog sej ur mej, jag la mej brevid han och pustade ljudligt. 
- Wow, fick jag ur mej. 
- Det där var vilt.. svarade han mellan andetagen. 
- när kommer din mamma hem? 
- Venneh, typ 11, halv 12. 
- Om typ 1 timme. Ska vi gå och duscha? 
- Ja, kom nu snygging. Sa han och reste sej upp och lyfte upp mej i hans famn.
Jag skrattade åt han och han pussade mej på näsan och släppte ner mej på golvet när vi stog i badkaret, Justin satte på vattnet och det var så skönt att känna svetten rinna bort från huden och känna varmvattnet sila genom min kropp. Vi tvålade in oss och sen gick vi upp på hans rum och torkade oss. Jag drog fram min pyjamas och drog på mej mina för långa byxor som jag vet att Justin gillade när jag hade dom på mej. Sen tog jag min lila t- shirt och la mej brevid Justin i hans säng. 
- Godnatt. Sa han när kl var kvart i 12. 
- Godnatt hunny. Svarade jag. 
Fast det blev inte mycket till godnatt eftersom vi låg och pratade ett bra tag. När klockan var prick 00:00 så ringde Justins mobil. Okänt nummer var det. Han sket i det. 
- jag kan svara. Sa jag och tog mobilen. 
- okej.. 
jag tryckte på högtalare och sen på svara. 
- Hallå det är Jessica på Justins mobil!? 
- Hallå.. hörde man en tjejs röst. 
jag höll för microfonen i mobilen och viskade till justin: 
- det är ju den där stalkern vettu, som ringer varje natt, samma tid som jag snackade med en annan gång. 
- Juste, prata med henne.. viskade justin tillbaka. 
jag gjorde som justin sa och tog bort min hand. 
- vem är det? frågade jag. 
- ett jb fan.. svarade den hesa rösten. 
- vad vill du? frågade jag som nästan skrek åt henne. 
- har du sett mej?  frågade hon och ignorerade min andra fråga.
- nej, jag vet ju inte ens vem du är.. 
- Är Justin vaken? frågade hon snabbt. 
jag kollade på justin som skakade på huvet. 
- Nej, han sover. svarade jag.
- okej, kolla ut genom fönstret. Sa rösten. 
jag gjorde lydigt som hon sa och gick med skakiga ben dit, lite läskigt var det. Jag drog upp rullgardinen i en pytteliten springa så man inte såg ut.
- Dra upp helt och lägg på. sa hon. 
jag la på och drog upp gardinen. där stg hon med sitt huvud tryckt mot fönsterrutan och ett par ögon som stirrade rätt in i min själ. Jag gav till ett bedövande skrik som fick justin att hoppa upp ur sängen och kolla. Han hann och se henne där och hon blev så paff som stog där i fönstret att hon hoppade ner därifrån och sprang bortåt. 
Justin tog sina armoar om mina och jag bara stog och skakade av chocken, jag var inte beredd på det där och justin lyfte upp mej i hans famn och la mej försiktigt ner i sängen. Sen la han sej bakom mej och höll mej tätt intill sej med armarna om mej. Nu var jag trygg. Jag somnade efter ett tag och vaknade inte förren Pattie skakade om oss nästa morgon. 
- Dax att vakna nu! sa hon. 
justin och jag hummade som svar.
- Klockan är halv 12, kom igen nu sömntutor! 
jag reste mej upp och kollade på henne. Och Justin öppnade sina ögon han med. 
- Vi kommer, sa han och sträckte på sej. 
Justin somnade om så fort pattie gått ut ur rummet. Jag gav honom en stor puss på pannan som fick han att kvickna till. Sen reste han sej upp ochnsatte på sej sina mjukiskläder och vi givk ner till Pattie som hade fixat frukost åt oss. Vi åt upp det vi hade sen gick vi upp igen. 
_______________________________________________________________________ 
rätt så långt kapitel där! äcklig stalker eller hur? stackars Jessica, tur att hon har sin Justin där. 
DET KOMMER BARA EN NOVELL DEL TILL IDAG OM NI SKICKAR MIN LÄNK SOM JAG LA UT TVÅ INLÄGG INNNAN PÅ ERAN BLOGG! OCH NI SKA KOMMENTERA ATT NI GJORT DET OM BILR DET MINST 6 SÅ KOMMER DET EN TILL IDAG! ;) 
love / elin 
 
 
Ingen bild

en läsare

13 april 2011 20:05

jag hade fan fått en hjärtatack om jag vari jessi...!

Bieberlicious

14 april 2011 19:31

haha, ja xd

 
Ingen bild

azum

14 april 2011 20:12

hah fan vad azuum xD
men lol så rädd blir man ju inte i fall de bara e ett valig face där, mer i fll det skulle vara ekligt och köttigt ;)
men det var as nice och MER ;)

Bieberlicious

15 april 2011 19:40

om det står en tjej och trycker upp ansiktet och stirrar med mörka ögon rätt in i själen på dej och du inte alls är beredd på det? jo, jag tror man blir jä*ligt rädd..

 
Carro

Carro

14 april 2011 21:03

OMG!!! jag skulle svimma och fått en hjärtatack om jag var jessi!!!

ha det bra iallafall ;) //carro

http://ellamovistarbella.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bieberlicious - 6 januari 2012 15:28

HEJ ALLA FINA !   helt otroligt att det fortfarande är folk som kollar in här :o men som det ser ut nu så kommer vi inte fortsätta här :(    Det jag ville att ni skulle få veta är att vi söker bloggare till våran novellblogg (bieberprank.blog...

Av Bieberlicious - 1 augusti 2011 00:15

    Shit vad liten den blev :oo men iaf kika in på bloggen :) uppdaten har vart sämst en vecka nu men kommer bli bra snart igen :)   www.bieberprank.blogg.se checka !   xoxo Julia&Gaby ...

Av Bieberlicious - 12 juli 2011 14:21

ALLA GÅR IN PÅ YOUTUBE OCH GILLAR BABY MUSIKVIDEON! ALLA HATERZ VINNER SNART! DET FÅR INTE HÄNDA! ALLA GÖR DETTA NUUUUU! SÄTT FART! ÖKA ÖKA ÖKA!!!     SER NI!? DOM VINNER OCH DET FÅR ABSOLUT INTE HÄNDA! KOM IGEN NU!!    // elin  ...

Av Bieberlicious - 11 juli 2011 17:05

  Grattis One Time Videon som vart ute på youtube i 2 år nu för några dagar sen!      hoppas ni vart nöjda med inlägg nu, nu ska jag ut oh bada i min pool! ha det gött, för det ska jag! ;)    puss&kram så hoppas jag vi hörs lite oftare...

Av Bieberlicious - 11 juli 2011 17:00

Someday kommer att kunnas köpa i åhlens i höst. Men exakt när vet jag inte. varför jag vet det är för att jag har skickat in / frågat olika affärer som kicks, H&M, åhlens m.m och tillslut svarade åhlens på min fråga!  jag ser att vissa bloggar ta...

Presentation


tre tjejer som älskar justin bieber som kommer skriva allt det nya om justin bieber som vi kan hitta!

- läs,gilla,sprid!

Fråga mig

106 besvarade frågor

Omröstning

Vilken novell var bäst?
 Den gammla
 Den nya

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards