justindbblogg

Alla inlägg den 14 juni 2011

Av Bieberlicious - 14 juni 2011 15:11

jag sitter och kollar runt på youtube och hittar söta videos på Jelena, tänkte lägga upp några, SEVÄRDA är dom kan jag säga! ;) 


några av dom har ni säkert redan sett, men vad vet jag? 



en favorit faktiskt, både för att min och gabys låt är med och för att den som gjort den har gjort det fantastiskt bra, väldigt gullig, har kollat på den flera gånger om och om igen! :D 



gillar denna med väldigt mycket, kolla på 0:37, älskar hur hon satt ihop det när selena säger att det kommer bli bra typ. asso, bara smälter då :') 

och slutet, när justin dör, bara ''ohnej!'' *fuktiga och blanka ögon* 



lite härlig video, haha, gillar slutet xd 



några tårar faller här. ser ni hur folk behandlar selena? och hur mycket smärta justin får gå egenom bara för att hans fans gör så att selena inte kan gå utanför dörren utan att vara rädd för vad som ska hända, snälla, alla ni som skriver såhär, sluta på direkten, ser ni inte att dom blir ledsna? det ör ni som gör deras smärta. 

ni som skriver att ni hatar selena och allt och älskar justin. det ni säger till selena, säger ni även till justin isf. MÅNGA BELIEBERS HAR GÅTT FÖR LÅNGT NU! SLUTA! ni ska stötta justin, inte göra honom ledsen. hatar ni selena, HATA PÅ NI, MEN NI MÅSTE INTE SÄGA DET TILL HENNE? fattr ni? hon behöver inte veta att ni tycker hon är sämst, ni behöver inte ta livet av er själva för att dom är tillsammans, justin älskar oss lika mycket som förut men han måste också få släppa in någon i hans liv.. ellerhur? han har också rätt att hitta kärleken? 

''If Justin smile, we smile'' , alla ni som skrivit det någon gång kanske ska tänka på vilken lögn det är om ni skrivit något till selena, vill vi att justin ska le? ja, såra inte selena, för sårar ni en, sårar ni båda. Justin och Selena är nu Jelena. 


så ge upp nu haters. till och med jag blir jävligt less på hur ni kan behandla folk. 

tårar rinner från många fans hjärtan på grund av er. GE ER! 

kolla vad justin skrev vid 1:30 typ, ni fattar väll hur han mår då? även han kan drukna i tårar, han har kanske allt som folk tror behövs för att leva, men kanske han inte har. människan vill vara lycklig, även han kan gråta så ögonen blir röda, tills det inte finns några tårar kvar. ÄVEN HAN KAN DET! han mår inte så bra just nu? MEN VISSA AV ER FATTAR JU LIKA TRÖGT SOM EN 2 ÅRING! ni är fan inte 2 år, ni förstår att man inte ska säga så som ni gör till Jelena. jag tror till och med att 2 åringen förstår bättre isåfall. tänk efter innan ni sårar någon. ni sårar inte bara den ni skriver till, ni sårar även folk runt om er. 



så söt! :) 



ännu en gång ser ni lite av säkert de hundra meddelanden selena får varje dag..

I SUPPORT JUSTIN, I SUPPORT SELENA, I SUPPORT JELENA!



väldigt gullig! :D



aw :') 



  



det var några, hoppas ni också fattar att ni inte ska såra selena! ;) 


// elin 

Presentation


tre tjejer som älskar justin bieber som kommer skriva allt det nya om justin bieber som vi kan hitta!

- läs,gilla,sprid!

Fråga mig

106 besvarade frågor

Omröstning

Vilken novell var bäst?
 Den gammla
 Den nya

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards